Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
BitCoin - zarób na internetowej walucie! » 1BTC - 140$ i ciągle rośnie!

Autor Wiadomość
RE: BitCoin - zarób na internetowej walucie!
Sprawdź:
bartex89 dzięki za link.
poziom trudnosci wydobycia wzrasta, dlatego te pseudo koparki z miesiaca na miesiac sa nieoplacalne
Bitcoiny obserwuję od jakiś 2 lat prawie, z większymi przerwami lub mniejszymi (ostatnio trochę bardziej się interesowałem sprzętem, kursem, trudnością sieci, wzrostem mocy, etc.). W momencie kiedy za podobną sumkę mamy parę razy więcej mocy (aktualnie taki usb kosztuje ~0.25 btc może gdzieś taniej się znajdzie ma on trochę ponad 300 mh/s, za tą samą cenę możemy mieć udział w koparkach o znacznie wyższej mocy obliczeniowej )
A gdzie można kupić taki udział? A co sądzicie o LTC młodszym bracie BTC podobno staje się coraz popularniejszy.
Przeszukując allegro natknąłem się na coś takiego jak koparka USB.

http://allegro.pl/koparka-bitcoin-asic-u...14485.html

Jak ona działa? Czy to coś jest opłacalne? Mając takie coś nie potrzeba dobrej karty graficznej?
(13-09-2013 22:29)patulsky1337 napisał(a):  Przeszukując allegro natknąłem się na coś takiego jak koparka USB.

http://allegro.pl/koparka-bitcoin-asic-u...14485.html

Jak ona działa? Czy to coś jest opłacalne? Mając takie coś nie potrzeba dobrej karty graficznej?

popatrz co napisalem o tym strone wczesniej...
no dobrze... ale chodzi mi o to jak to działa... podłączasz do portu i już? Żadne inne zasoby komputerowe nie są pobierane?
podlaczasz do portu, poprzez program wpisujesz dane z portfela.
nic innego nie potrzebne
A ile mniej więcej z takiej koparki jak kolega podał z allegro można wyciągnąć na jeden dzień (kasy albo bitcoin) bo jeszcze widziałem, że można podłączyć kilka na hub usb ?

Nie wliczając prądu i komputera Smile
(14-09-2013 08:09)killerw napisał(a):  A ile mniej więcej z takiej koparki jak kolega podał z allegro można wyciągnąć na jeden dzień (kasy albo bitcoin) bo jeszcze widziałem, że można podłączyć kilka na hub usb ?

Nie wliczając prądu i komputera Smile

rece opadaja, chcecie zarabiac, a nie chce sie wam przeczytac doslownie 5 postow wczesniej, gdzie podał link do kalkulatora oraz wyliczenie, ze przy 2 takich urzadzeniach zarobicie lacznie w ciagu miesiaca tylko 47 zł .
podziel to przez 2 , a nastepnie rozbij na 30 dni.
Odpowiedz