Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid

Autor Wiadomość
RE: surveymad.com / surveywage.com - lepsze get-paid
Sprawdź:
Ja się ma otwarte 3 strony i jedzie po kolei to normalne że szybko idzie Smile Zanim wczytają się kolejne obrazki robi się te z innej strony. Cóż trzeba będzie zwolnić. Chyba że ma znaczenie to że robię 2-3 godzinki w robocie i tak samo w domu. Różne IP ?
Jeśli masz różne ip w domu i w pracy to bardzo możliwe że na jednym z nich będziesz mógł robić. Ja idąc do kumpla i łącząc sie przez wifi na lapku mogę robić te zadania a nie mogę w domu
Mi się wydaje że przyczyną jest wykonywanie tasków na kilku stronach, te procenty skuteczności poprostu się sumują i automat daje nam bana na 24 godz. Kilka takich jednodobowych i dostajemy bana całkowitego. Ja takiego dostałem. Uważajcie
Gdzie się zleca wypłatę na surveywage?

Matheo249, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
Zakładka Redeem i nizej masz paypal albo moneybookers
Osobiście odradzam korzystania z tych serwisów nowym użytkownikom. Czekałem na wypłatę 10 dni ( na 2 kontach ogólnie do wypłaty było około 13 $ ), pisząc do nich co raz to nowe maile, z pytaniami wypłatę, a 11 dnia zablokowali moje konta na obu serwisach a za przyczynę blokady podali to, że dubluję oferty a wypełnianie samych ofert z SuperSonic jest zabronione, napisałem im wtedy maila że są oszustami a wtedy dostałem odpowiedź , że konto zostało jednak zablokowane z powodu wprowadzania w błąd administracji i męczenia ich ciągłymi pytaniami. Także nie polecam...

cedron, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2012.
Co Ty mówisz. No to robią się coraz większe szumowiny. Na początku wszystko ładnie pięknie. Faktycznie na wypłaty twają coraz dłużej a niektórzy nie doczekali od tygodnia. Czyżby się zescamiał :/
Ok, zleciłem dolara. Zobaczymy, kiedy mi dojdzie wypłata, o ile przyjdzie Big Grin Ale tutaj szybciej mi leci kaska niż na get-paid Smile

Matheo249, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
Kasa może leci i szybciej ale jak dla mnie portal się zescamiał. Zleciłem wypłaty w piątek i jak dalej nic. Nie wiem jak będzie ale wydaje mi się, że moja przygoda z zarabianiem na stronach pokroju get-paid się zakończyła i przejde chyba na coś bardziej konkretniejszego Smile
ja zleciłem w czwartek i nie mam
Wątek zamknięty