Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
AditNetwork - Zarabiaj na Reklamach,Aukcjach

Autor Wiadomość
RE: AditNetwork - Zarabiaj na Reklamach,Aukcjach
Sprawdź:
(13-01-2013 11:18)max188 napisał(a):  Mam jedno pytanko bo tak sie teraz zastanawiam, punkty CC które dokupiłem widze natomiast gdzie s punty BCC otrzymane w pakiecie? W pakiecie za 300$ mam miec ich 600 jednak nigdzie nie widze.

Zakladka ConsumerCredit -> unlist credit
Być może Adit jest kontynuacją YouAdsworld który to biznes został zamkniety za Ponzi. Przeniesiony do Azji i kontynuowany.
Lepiej sie az tak bardzo nie nastawiac na bycie milionerem bo potem mozna sie bardzo rozczarowac.Czas nam wszystko pokaże.
Roben szalenstwa nie da sie zatrzymac Smile To co dzis sie dzieje na gieldzie CC i co sie dziaje z wartoscia tych punktow to jakies przegiecie. A ponoc miala byc ochrona ceny +/-20%. Jak na razie to jest fikcja
Mi z 500 CC zostało 5 i nie mam pojęcia dla czego facepalm
(14-01-2013 18:41)kleomenes napisał(a):  Mi z 500 CC zostało 5 i nie mam pojęcia dla czego facepalm

Czytasz czasem informacje od firmy?
Czyli ci co wpakowali się do tego interesu za 100 dolców będą musieli 4 miesiące się "bawić" aby odzyskać zainwestowane pieniądze (nie mówię tutaj już nawet o zysku). ? Czy to tylko takie "tymczasowe" ?
Firma zna problem i czekamy teraz na jej reakcje. A odnośnie Twojego postu @szefu Ci którzy wykupili pakiet za $100 dalej zarabiają na zwrotach, CC (mają ich 2CCx32!) oraz normalnie zbierają AdPointy które później sprzedadzą Wink
A kogo obchodzi aktualna cena cc jeśli i tak nie mamy zamiaru ich sprzedawać? Dla mnie moga nawet byc po 0.01, ale zobaczymy ile beda kosztowac jak okaze sie, ze bez nich nie bedziemy mogli handlowac ad-pointami Smile
(14-01-2013 18:41)kleomenes napisał(a):  Mi z 500 CC zostało 5 i nie mam pojęcia dla czego facepalm

Zgodnie z tym co wcześniej pisało firma miała dzielić punkty CC przez 100 i stalo sie to dzisiaj Smile Chodzi o to ze 100 punktow CC kosztowalo 100x0,055 = 5,5$ obecnie ze starych 100 punktow zostal 1 ale wart 5,5$ więc cenowo wychodzi to samo.

Chodziło tylko o zmniejszenie tej ilosci zer tak jak u nas w kraju pare lat temu denominacja waluty byla i kilku zer sie pozbywali bo za duże kwoty wychodziły Smile
@UP
Fakt, mój błąd, nie doczytałem. Dzięki Smile
Wątek zamknięty