Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[PŁACI] 24bux.com [archiwum] stare

Autor Wiadomość

Sprawdź:
nie ma buxa ktory sie nie zrobi scamem...
bux.to - bylo wsyzstko pieknie itd, a teraz coraz czesciej dowiaduje sie ze nie placa, tylko wyplaty anuluja
bux3 - stoi dobrze jak na razie, ale zobaczymy...

rafki napisał(a):bux3 - stoi dobrze jak na razie, ale zobaczymy...
Człowieku, wiesz co ty gadasz. Ten bux to już prawie od miesiąca SCAM Undecided Undecided

Pewnie mu chodzi o bux3.net, ten jeszcze działa :-P
REJSTRUJCIE SIE !!! PROSZE!!
http://24bux.com/[wykasowano] Rejstrujcie się pod tym reflinkiem... 1 cent za klik. Od $5.00 wypłata !!! Polecam ten serwis!!! ;-) ;-) ;-)

Edit by BizNET: SPAM, brak znajomości regulaminu/ Warn = 1

Ehh...WARN :cry:

sebolek321, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2011.

Zarejestrowany masz nowego klikacza Tomikus. Dzięki makajowi którzy był życzliwy pożyczyć kase na AP mogę kupić paczkę poleconych przed wyjazdem na zawody jak przyjadę pierwsza wypłatką Tongue Pozdrawiam

Fajny bux za 2 dni zlecę wypłe :-|

Fajny, fajny tylko ciekawe ile pociągnie ;-)

Admin dodał mi 2 refki za 2 nieaktywne :->

vere napisał(a):Fajny, fajny tylko ciekawe ile pociągnie ;-)

Admin dodał mi 2 refki za 2 nieaktywne :->

Ale miałeś 2 takich którzy mieli poniżej 10 klików czy nie klikali Undecided Sorry za takie pytania, ale ja też mam nieaktywnych i jestem ciekaw czy wymieni :->

Jak ich dostałem mieli po 40 klików ale dalej już przez 4 dni nie klikali i napisałem do admina czy istnieje możliwość ich wymiany, za parę godz dodał mi 2 nowych :-)
Odpowiedz