Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
zauwazylem ze jak sie w tym buxie inwestycja zwrocila to refki wiekszosc przestalo klikac,
obecnie w moim przypadku caly czas idzie kasa na wymiane refkow ale po kilku dniach znowu przestaja klikac co niektorzy, wiec jestem na zero i klikam za darmo bo ta kasa idzie na wymiane refkow, mam nadzieje ze znowu po tygodniu bede mial zarobek 30$ dziennie i refki beda klikaly jak kiedys, ale nie polecam inwestycji obecnie w tym buxie :-(
Ja też tak mam w buxout.Tylko ich wymieniam. :-( Taka sama sytuacja jest w neobux.Nie klikaja i nawet na siebie nie zarobili.Wydałam na zakup poleconych i nie zarabiam na nich :roll: Juz lepiej samemu klikać lub szukać poleconych przez reklamę :idea: