Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(08-11-2018 15:47)loryn222 napisał(a): Kolejny wielki krok to w jak najkrótszym czasie uzbieranie minimum 150 Gold w celu zakupienia książki ktora mi do 20 economic score z uwagi na to ze mam tych punktów poniżej 50 .
(08-11-2018 15:47)loryn222 napisał(a): Kolejny wielki krok to w jak najkrótszym czasie uzbieranie minimum 150 Gold w celu zakupienia książki ktora mi do 20 economic score z uwagi na to ze mam tych punktów poniżej 50 .
To mam na myśli.
Wpłatę zrobisz u Saunira.
No to przelicz sobie , by wbić 50 economic score to będziesz potrzebował okolo 50 dni pracując po 2 razy codziennie a tak wbijasz wczesniej oraz jedna książkę zużywasz gdy będziesz miał 49 economic score by po wbiciu mieć 69 economic score .
Aktualnie odradzam rejestrować się jak i zmieniać kraj na Irlandię bo ten kraj ma już jedną z najniższych stawek za prace oraz work bonus jest systematycznie obniżany