Panowie jutro odpowiem na wszystkie pytania do mnie jakie były przez ostatnie dni.
Jednak na szybko odpowiem odnośnie wiadomości zadawanych na PW - Czym się kieruję, czym uczyłem (odpowiem jutro) jednak najważniejsze
i "wiemy, że nikt nie chce sprzedawać gotowej recepty, żeby nie robić sobie konkurencji"
Chłopaki zrozumcie, nie robicie żadnej konkurencji, na giełdach czy to giełda papierów wartościowych czy dzisiaj giełda kryptowalut są już miliony ludzi z całego świata.
To, że ktoś żyje w jakimś małym mieście, i tam mało kto wie o kryptowalutach to nie znaczy, że wszędzie jest tak. (Wiem, że większość waszych znajomych nie inwestuje w nic bo boi się o swoją ciężko zarobioną kase na etacie) I nie myślcie, że wypłacić jakieś 400 zł dziennie jest jakimś obciążeniem dla giełdy..
haha, Bittrex wam wypłaci po zweryfikowaniu konta do 100 Bitcoinów dziennie, a to wartość ponad MILIONA PIĘCIUSET TYSIĘCY ZŁOTYCH!
Przez giełdy przepływają miliardy dolarów, jeżeli ktoś ma pretensje do giełdy, że traci to jest za przeproszeniem
TĘPY - Każdy z nas wie, że giełda to są wzrosty i spadki, ty decydujesz w co wchodzisz kiedy wchodzisz i na jaki okres. To czy będziesz z tego bogaty czy też stracisz kasę zależy od Ciebie, nikt z batem nad tobą nie stoi i nie mówi w co inwestować. Poza tym każdy który całymi dniami siedzi na giełdzie, a tacy ludzie są, zawsze będą nad tymi który "tradują" przez 2 godziny dziennie.
Nie ma się co oszukiwać np. ja w Maju kupiłem kryptowalutę
LISK za 0,5 dolara a sprzedałem po 1 dolarze (100 % zysku) jednak dzisiaj zaledwie 3 miesiące później LISK jest za ponad 7 dolarów, ponad 1300 % zysku by było.
Ale nie tylko na tym, więc gdybanie zostawmy za sobą.
Ale dam szybką radę dla wszystkich, miejcie tego zasranego LISK'a na oku, on jak Ethereum może się ubogacić z 7 dolarów do 300 w kilka miesięcy, bądźcie czujni, oczywiście, wasze pieniądze - wasze inwestycje, ja tylko sugeruję i za nic nie ponoszę odpowiedzialności. Jednak mogłem na nim zrobić 1200 % w 4 miesiące a sprzedałem za szybko.