Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Pogrubienie dotyczy Twojej postaci. Problem jest tylko z porażką/wygraną w obronach co jest o tyle dziwne, że u niektórych wskazuje dobrze, a u innych jak u mnie czy u Ciebie źle.
EDIT.
Naprawione.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2016 16:18 przez Styler.)
I jeszcze jedno pytanie, od czego zależy kogo zaatakujemy w zakładce "Łupienie graczy"? Na poziomach 4-6 jestem 3 graczem (teraz już 4) pod względem siły. Atakowałem 2 razy i 2 razy atak był w graczy o większej sile niż moja. Czy są to gracze online czy losowy gracz w zakresie poziomów 4-6?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-2016 16:19 przez mucios.)
(17-12-2016 16:19)mucios napisał(a): I jeszcze jedno pytanie, od czego zależy kogo zaatakujemy w zakładce "Łupienie graczy"? Na poziomach 4-6 jestem 3 graczem pod względem siły. Atakowałem 2 razy i 2 razy atak był w graczy o większej sile niż moja. Czy są to gracze online czy losowy gracz w zakresie poziomów 4-6?
Losowy gracz -+1 poziom od Ciebie, lecz nie mniejszy niż 5. Poprawię zaraz ten błąd w opisie.
(18-12-2016 01:15)Captain napisał(a): Przy rejestracji gdzie jest akceptacja regulaminu, po kliknięciu w ten regulamin aby go przeczytać wyświetla się strona z fatal errorem.
Cytat:Fatal error: Call to undefined function googleA() in /home/matcoder/domains/greenknight.pl/public_html/regulamin.php on line 21
W grze brakuje systemu wiadomości między graczami, oraz przede wszystkim systemu raportów z bitew, ataków, wypraw itd.
Wyruszyłem na wyprawe, ale w miedzy czasie poklikałem inne rzeczy i przez to nie zobaczyłem co się wyświetla po ukończeniu wyprawy, a po jej skończeniu nie dostałem za nią żadnego doświadczenia, złota ani ani nic.
Ogólnie pierwsze wrażenie jest naprawdę bardzo słabe (wybacz szczerość ;p) to jeszcze nawet wczesna alfa nie jest. Chyba trochę za wczesnie zrobiłeś te testy. Powinieneś najpierw dodać więcej funkcjonalności (między innymi ten system wiadomości, raporty itd), a później robić testy.
I jeszcze jedna sprawa - zajrzyj na deviantarta albo jakieś polskie forum dla grafików i znajdź jakiegoś grafika który tworzy amatorsko hobbystycznie ładne grafiki fantasy. Myślę, że bez problemy zgodzi się wykonać kilka grafik do Twojej gry za parę dyszek, a jak jest pasjonatem gier to możliwe, że nawet za darmo.
Nie ma jeszcze systemu żadnych wiadomości dlatego też brakuje raportów. Wiele rzeczy dodaję na bieżąco, możliwe że również wielu brakuje. Dzięki za szczerość.
(18-12-2016 01:32)Captain napisał(a): W grze brakuje systemu wiadomości między graczami, oraz przede wszystkim systemu raportów z bitew, ataków, wypraw itd.
Wyruszyłem na wyprawe, ale w miedzy czasie poklikałem inne rzeczy i przez to nie zobaczyłem co się wyświetla po ukończeniu wyprawy, a po jej skończeniu nie dostałem za nią żadnego doświadczenia, złota ani ani nic.
Ogólnie pierwsze wrażenie jest naprawdę bardzo słabe (wybacz szczerość ;p) to jeszcze nawet wczesna alfa nie jest. Chyba trochę za wczesnie zrobiłeś te testy. Powinieneś najpierw dodać więcej funkcjonalności (między innymi ten system wiadomości, raporty itd), a później robić testy.
I jeszcze jedna sprawa - zajrzyj na deviantarta albo jakieś polskie forum dla grafików i znajdź jakiegoś grafika który tworzy amatorsko hobbystycznie ładne grafiki fantasy. Myślę, że bez problemy zgodzi się wykonać kilka grafik do Twojej gry za parę dyszek, a jak jest pasjonatem gier to możliwe, że nawet za darmo.
Warto zaznaczyć, że jeśli podczas wyprawy opuścisz tą podstronę z czasem, wyprawa zostanie przerwana
Ogólnie gra toczy się bardzo wolno. Z pierwszej wyprawy dostaje się mało złota i doświadczenie, a do następnej trzeba mieć 500 siły - jest to bardzo dużo przy tak wolnym 'expienu'
Obniżyłbym też próg wypłaty
Ale i tak najważniejsze jest to, żeby gra była wypłacalna