Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa!
@Admin jak to możliwe, że jak klikałem w nagrodę którą chce to mi stronę odświeżało i tak w każdą którą bym nie kliknął :/ to nie fair wobec mnie, nawet najmniejszej szansy nie miałem :/
(23-12-2016 21:14)Królik524 napisał(a): @Admin jak to możliwe, że jak klikałem w nagrodę którą chce to mi stronę odświeżało i tak w każdą którą bym nie kliknął :/ to nie fair wobec mnie, nawet najmniejszej szansy nie miałem :/
Wydaje mi się, że po prostu ta rzecz była już wzięta i odświeżała się Tobie strona dlatego xDD
(23-12-2016 21:14)Królik524 napisał(a): @Admin jak to możliwe, że jak klikałem w nagrodę którą chce to mi stronę odświeżało i tak w każdą którą bym nie kliknął :/ to nie fair wobec mnie, nawet najmniejszej szansy nie miałem :/
(23-12-2016 21:15)Rommel napisał(a): No i 2 godziny klikania i dużo nerwów jak krew w piach.. nie doczytałem że więcej niż jedną nie można.
Nie rób z siebie ofiary...
Czytaj regulamin a potem w coś wchodzisz, bo właśnie razem z innym kolegą a podejrzewam że było was więcej popsuliście zabawę innym osobom
(23-12-2016 21:15)Dante_/ napisał(a):
Wydaje mi się, że po prostu ta rzecz była już wzięta i odświeżała się Tobie strona dlatego xDD
Własnie nie :/ bo jak kliknąłem dla sprawdzenia w tą "niedostępną" to się nie odświeżało :/ a w te zielone w która bym nie kliknął sie odświeżało za każdym razem
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2016 21:17 przez Królik524.)
@Admin kilka osób (w tym ja) nie wpisało imienia i nazwiska bo myślało że będzie osobne pole na to i w adres wklejało sam adres z rozpędu - przejdzie to czy nie czekać?
@Królik524 miałem tak kilka razy to oznaczało że ktoś zgarnął Ci sprzed nosa...