Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hm jeśli bym rozpoczął z 50x paczka po 1$ to ile reklam dziennie miałbym do wyklikania ?
Nie mam za bardzo czasu na monotonne kliki, więc jest to ważna dla mnie informacja dodatkowo...czy reinwestycja 100% przez pierwszy hm miesiąc dobrze by mnie "ustawiła"? Tak aby po tym miesiącu mieć jakieś 10$ dziennie z tylko obowiązkową reinwestycją. Proszę o pomoc jak będę na kompie i program sie spodoba to polece z refa
Reklam masz do wyklikania 10 co 24 godziny a całkowina reinwestycja przez caly miesiac to hohoh ustawila by ciebie konretnie :)no i przedewszystkim wazne zalezy w ajkie plany bys inwestował zeby te 10 dolarów miec
i naprawda albo mam takie wrazenie ale szybciej mi nalicza gdy wzucilem swoje reklamy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2016 13:45 przez p4r3k.)
(06-02-2016 13:57)psaw123 napisał(a): Czy tylko u mnie są tak bardzo małe naliczenia po 15 godzinach?
kolego sprawdz moja opcje ja tez mialem bardzo niskie n aliczenia ale po dodatniu wlasnych banerow przyspieszyly naliczenia ))) u mnie napewno dlatego niech ktos z was psrawdzi
(06-02-2016 13:57)psaw123 napisał(a): Czy tylko u mnie są tak bardzo małe naliczenia po 15 godzinach?
kolego sprawdz moja opcje ja tez mialem bardzo niskie n aliczenia ale po dodatniu wlasnych banerow przyspieszyly naliczenia ))) u mnie napewno dlatego niech ktos z was psrawdzi
Gdzie można to sprawdzić?
dodaj swoje bannery [reklamy] w ADVERTISEMENT> BUSINNESS DIRECTORY > dostepne plkany są twoj kazdy zawiera 10 kliknieć
Request Timeout
This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.
Cudowny serwer, podczas dodawania reklamy non stop wyskakuje ten sam komunikat..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2016 15:17 przez evrin.)