Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. » (MPA) MyPayingAds, Recyclix, Adboni, HashOcean

Autor Wiadomość
RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb
Sprawdź:
Ciężko mi powiedzieć, ale jest to możliwe, wybierz tylko odpowiednią osobę, z grupą odbiorców która Cię interesuje, napisz dobrego "SWIPE" - Twój list, który będzie wysyłany do jego grona.
Jeżeli będzie lipa można odwołać się w systemie o "pusty" ruch i żądać zwrotu środków - ale nie wiem jak ta opcja działa, nie korzystałem z niej Smile
RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb
Podsumowanie dzień 124.

https://www.mypayingads.com/ref/9675
Zainwestowane: +0$ (ogółem 0 $)
Zarobione: +0 $ (ogółem 0 $)
Wypłacone: +0 $ (ogółem 0 $)

Program rusza na nowo, osoby dostaną zwroty w postaci paczek lub re-purchase balance, osoby od paypala muszą czekać do 5 lipca. Oczywiście daje refback Smile Mój panel na dzień dzisiejszy:
[Obrazek: mpa1.png]
Podsumowanie dzień 125.

https://www.mypayingads.com/ref/9675
Zainwestowane: +0$ (ogółem 0 $)
Zarobione: +0 $ (ogółem 0 $)
Wypłacone: +0 $ (ogółem 0 $)

Program rusza na nowo, osoby dostaną zwroty w postaci paczek lub re-purchase balance, osoby od paypala muszą czekać do 5 lipca. Oczywiście daje refback Smile Mój panel na dzień dzisiejszy:
[Obrazek: mpa1.png]
Wczorajsze naliczenia w Traffichubb, 17 dni od startu i wciąż super naliczenia Big Grin
1$ - 4,80%
2$ - 4,80%
5$ - 4,55%
Traffichubb bardzo fajnie sie trzyma i rozwija Tongue

Tylko po co z niego teraz kase wypłacasz? nie lepiej dawać 100% do ponownej inwestycji?
Gratulacje i powodzenia
O i nawet w lola ktoś gra Idea jak chcesz można coś zagrać ja aktualnie w goldzie :x (n:Raanze)

Obamakiller, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
Kerak22 żeby były dowody wypłaty Smile

Można zagrać, ale jak widzisz ja już słabo gram bo nawet nie ma kiedy, jutro kobieta wraca i skończy się sielanka hahah Big Grin
Traffichubb bardzo ładnie się rozwija, wczoraj przekroczyliśmy 6 tyś użytkowników dziś już jest prawie 6300. Jak ta tendencja się utrzyma to będzie można bardzo fajnie dorobić na tym programie, jeżeli admin nie postanowi inaczej Smile
(19-03-2016 07:56)kernst napisał(a):  Traffichubb bardzo ładnie się rozwija, wczoraj przekroczyliśmy 6 tyś użytkowników dziś już jest prawie 6300. Jak ta tendencja się utrzyma to będzie można bardzo fajnie dorobić na tym programie, jeżeli admin nie postanowi inaczej Smile

Jaki masz plan? 2 miesiące zbierania i wypłacać codziennie?

Mounthains, dumny członek http://zarabiam.com od May 2013.
Odpowiedz