Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
✪ Profesjonalny i PRAWDZIWY MENTORING rozwijany od stycznia 2015 roku! ✪ » Jednorazowa opłata! Łatwy dostęp do aktualizacji! Wysoka jakość materiałów! Ponad 108 aktualnych poradników! Działam od stycznia 2015 roku!

Autor Wiadomość
RE: [NOWOŚĆ] MENTORING SUB-SMS - mysc
Sprawdź:
(24-03-2016 17:54)ClassAxion napisał(a):  
(24-03-2016 17:28)h8me napisał(a):  Mam pytanie, trzeba założyć konto na tych wszystkich trzech stronach? Aktualnie na własną rękę kombinowałem coś i konto mam na Leadnowie tylko
Nie musisz na wszystkich, zakładasz tam gdzie Ci odpowiada Smile

Jest napisane w temacie, że trzeba na wszystkich
(24-03-2016 17:28)h8me napisał(a):  Mam pytanie, trzeba założyć konto na tych wszystkich trzech stronach? Aktualnie na własną rękę kombinowałem coś i konto mam na Leadnowie tylko

Tak, konto założyć trzeba we wszystkich trzech serwisach, tj. Eforsa, Mylead, HotCash - natomiast nie wymagam zarabiania w każdym z nich. Według własnego uznania możesz zarabiać w trzech, dwóch lub tylko jednym serwisie Smile Najlepiej dobierać sobie, w zależności od potrzeb, programy z każdej firmy Smile

Przypominam, że na WSZYSTKIE pw odpowiadam zawsze DO 48H Smile Zdecydowanie nie potrzeba dublowania wiadomości przed upłynięciem tego czasu Smile

Pozdrawiam
mysc
Glosy: jigorex (+1)
PW wysłane Smile
Pw wysłane Huh
Ten refling z eforsy chyba nie działa, przenosi mnie na stronę główną
Wszystko działa jak należy Smile Nie wiem jak dokładnie działa eforsa (pewnie cookie albo postback ?), ale reflink jest poprawny Smile Zapraszam serdecznie.
Wyslane PW Smile
Uwaga! Zmiana zasad odpowiadania na wiadomości w sprawach związanych z mentoringiem!

Do dnia dziejszego obowiązywała zasada "DO 48H". Mimo tego i tak najczęściej odpowiadałem codziennie, bardzo rzadko korzystałem z 48h.

Niestety nie wyrabiam czasowo w takim trybie, wobec tego od dzisiaj odpowiadam TYLKO w :

- poniedziałki
- czwartki
- soboty

We wszystki trzy dni odpowiadam raz dziennie na wszystko od około godz. 12.00 do końca wszystkich otrzymanych wiadomości. By otrzymać odpowiedź w dany dzień, należy wysłać PW przed godziną 12.00 lub w trakcie mojego odpowiadania Smile

Mam nadzieję, że zrozumiecie nowy "układ" Smile

Pozdrawiam
mysc
Czekam na odp :]
Glosy: Kuczii (+1)
- Reflink z eforsy przekierowuje nie wiem czemu na czystą stronę.

- Reflink z mylead też nie działa. error 404 not found. Nie powinno tam czasem teraz być mylead.pl...?

Czekam na odp bo chcę dołączyć do mentoringu Smile
Wątek zamknięty