Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja z tej strony wypłaciłam ok 0.60$ i dostałam bana nawet nie wiem za co... Na szczęście znalazłam inną stronkę która także oferuje zarobki na minutestaff i w ciągu niecałych 3 dni mam już 1,30$ a minimum to 2$ więc wypłatę zrobię jutro może pojutrze... Nie polecam UltimateGPT.
Wypłatę zleciłem 2 dni temu, niestety nadal jej nie otrzymałem. Jeżeli ktoś zna serwis z minutestaff to niech napisze tutaj albo na pw, to zrobię konto z reflinka
Jakby się ktoś zastanawiał, to od czasu napisania ostatniego posta zarobiłem i wypłaciłem 3$. Słyszałem, że dużo osób dostaje bana. Nie wiem jakim cudem ja nie mam problemów z wypłatą.
Potwierdzam: zlecona kasa doszła na PayPal po kilku godzinach jak za starych dobrych czasów
Parę minutek roboty i znów przed chwilą zleciłem 0,28$ na konto.
Dla zainteresowanych mój refflink:
ja tez przed swietami dostalem bana i niemialem zadnych multikont ani nie korzystalem z proxy/vpn
jesli ktos zainteresowany to zapraszam do InstaGC jest minutestaff, crowdfliwer i co najwazniejsze wyplaty INSTANT na pp moje wyplaty przed swietami
(10-01-2016 21:38)fabian51 napisał(a): ja tez przed swietami dostalem bana i niemialem zadnych multikont ani nie korzystalem z proxy/vpn
jesli ktos zainteresowany to zapraszam do InstaGC jest minutestaff, crowdfliwer i co najwazniejsze wyplaty INSTANT na pp moje wyplaty przed swietami
Napisz do nich ticketa, mi udało się odzyskać konto