Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: RDPMain - 1000 DOGE za darmo! Zarabiaj nawet 2% dziennie.
przez noc jak i w godzinach porannych wszystko było jak należy. Teraz natomiast zamknięcie strony lub wylogowanie się = brak kopania. Jeśli chcemy by kopało nam ustawioną walutę karta ze stroną musi być otwarta
(24-08-2015 10:30)mikuss napisał(a): przez noc jak i w godzinach porannych wszystko było jak należy. Teraz natomiast zamknięcie strony lub wylogowanie się = brak kopania. Jeśli chcemy by kopało nam ustawioną walutę karta ze stroną musi być otwarta
(24-08-2015 15:45)dirtr napisał(a):
(24-08-2015 10:30)mikuss napisał(a): przez noc jak i w godzinach porannych wszystko było jak należy. Teraz natomiast zamknięcie strony lub wylogowanie się = brak kopania. Jeśli chcemy by kopało nam ustawioną walutę karta ze stroną musi być otwarta
Mi działa wszystko normalnie po wyłączeniu strony
to masz szczęście bo u mnie zamknięcie czy wylogowanie to jest brak kopania
wpłaconych btc w sobotę również dalej na koncie nie ma
(24-08-2015 18:20)dirtr napisał(a): W niedzielę wpłacałem 2000DOGECOIN i miałem na koncie w niecałą godzinę
ja wpłacałem btc a nie doge i ich nie ma...
gdybym miał to bym nie pisał, że nie mam a nie mam od soboty. W wczorajszym news jest coś o problemach z api i do 24 h mają zrealizować ale ja nie mam nic dodane do konta, a support od soboty milczy
Widzicie jak btc spada? Przedwczoraj bylo $220 teraz $213. Warto kopac btc i jak bedzie wiecej warte zamienic na RDP. Ewentualnie kupic BTC i sprzedac jak bedzie wiecej warte
news news-em a btc dalej na moim koncie brakuje, support nie wiem po co tam jest skoro w ogóle nie odpowiada
chciałem zapytać czy jest jakaś opcja na blockchain np założenia sporu albo możliwość cofnięcia przelewu ?
bo jeśli jest coś takiego to chociaż tak bym odzyskał pieniądze skoro od soboty nie ma ich w programie