Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Inwestowanie w opcje binarne?» Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.
Dość dużo osób poleca aby zainwestować tyle, aby minimalna stawka wejścia stanowiła 1-5% naszego budżetu. Wtedy straty tak nie bolą. Ale trzeba zaznaczyć, że nie ma zależności między wyższa kwota, a skutecznością czy stopa zwrotu.
to, o czym mówisz (1-5% depozytu) to inna kwestia.
Ludzie nie pytają jaka wysokość depozytu byłaby optymalna, a o to czy opłaca się wpłacić np. 500 zł jakby wysokość depozytu miała znaczenie w kwestii czy podejmowane decyzje będą poprawne czy nie
Wpłacając więcej kasy człowiek nie staje się mądrzejszy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2014 15:39 przez Inwestor25.)
Dlatego Ci którzy boją się lub nie mają za dużego doświadczenia w opcjach, powinny wpłacić te minimum do brokera, aby ich bardziej nie kusiło w razie jakichkolwiek porażek/zwycięstw
Ja tam powiem, że w opcjach binarnych gram praktycznie tylko i wyłącznie 60-sekundówki. Dostaję często oferty bonusowe od mojego opiekuna na exbino od depozytu, dostałem również od nich ipada oraz netbooka. Wczoraj zdecydowałem się na kolejny depozyt, oczywiście dostałem znowu ofertę bonusową i tak wygląda moja gra ze wczoraj:
bilans: 50 gier
wygrane: 32 gry
zwrot: 5 gier
anulowane: 1 gra
przegrane: 12 gier
Zaczynałem z 1500$ zakończyłem z 21200$ ale pobawiłem się jeszcze chwilę w te 15 minutowe i tam 4000$ poszły
To jest 40 minut gry, jak już wspomniałem gram praktycznie 60 sekundówki, te dłużej terminowe opcje mi nie wychodzą. W październiku obróciłem 120k $ w ciągu niecałej godziny tylko wtedy to ostro leciałem, po 4-10 zakładów praktycznie na tą samą pozycję (lekkie odchyły były wiadomo ale to 1-2 punkta) mijała minuta i znowu. Tu jak i wtedy grałem za 500$ zakład
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2014 22:50 przez JimmyWang.)