Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
plotka
O boże jak czytam te posty to mi się chce płakać.. Ludzie przestańcie pisać takie głupoty . Poczekamy zobaczymy, nie ma co siać paniki.
(04-04-2014 08:34)rj7rad napisał(a):  A te wypłaty od 500 pln to prawda czy plotka?

tylko uzytkownicy forum takie głupoty sobie wymyślili
Warunek wcześniejeszej wypłaty: 100lead / dzień przez miniumum 7 dni
Nawiązując do wiadomości poprzednich:

Firma nie może pozwolić sobie na kredytowanie tak dużej liczby użytkowników. Przewidywania obejmowały 500 aktywnych użytkowników, w ponad miesiąc zaczęło zarabiać z nami ponad 4000 osób, zarejestrowanych jest już 6000. Nie braliśmy pod uwagę scenariusza tak szybkiego rozwoju, stąd decyzja o wypłatach comiesięcznych, gdyż nas operatorzy opłacają w terminie 45 dni od zakończenia miesiąca.

1. Nowa konkurencja: W przeciwieństwie do nas, konkurencja przez pierwszy miesiąc działalności nie wypłaca pieniędzy w ogóle, zakrywając się 'stabilnością' - czyli brakiem jakichkolwiek środków na koncie na wypłaty. Czy już cokolwiek wypłaciła? To pytanie zostawiamy Wam.
2. Konkurencja, która jest już dłużej na rynku: To wypłacalne podmioty, złego słowa nie napiszemy.
3. Znikające firmy "krzaki": Nasza firma otworzyła platformę, po to aby działać. Zamierzamy działać prężnie przez długi okres czasu.

Pozdrawiamy,
Instanter.pl

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Glosy: hosezbsk (+1)
(04-04-2014 08:42)suchy0001 napisał(a):  
(04-04-2014 08:00)badii napisał(a):  
(04-04-2014 07:52)suchy0001 napisał(a):  Czytając wasze wywody i teorie nie dziwie się instanterowi że nie chce się tu wypowiadać. Chcieli dobrze ale cóż, wypłaty będą co miesiąc. Co z tego? Ludzie moglibyście przestać. Z tym że obracają milionami to kolego trochę poleciałeś.Propunuje przestać pier****ć na każdej stronie i poczekać na rozwój sytuacji.

Ja proponuję przejrzeć na oczy Smile Miało być tak, będzie siak, a w maju wszyscy zobaczymy "Aby wypłacić musisz uzyskać XXX PLN".
winiar1422 wszystko dobrze napisał, rozwiał wszelkie wątpliwości na ten temat. Nikt nie zmienia polityki z dnia na dzień, a wkraczając w taki projekt - potrzebne jest zaplecze finansowe.
Oferowałem im pomoc, pisałem na maila - mieli to gdzieś, mówili, że sobie wszystko ogarną. (Przynajmniej chciałem im z GG pomóc, by support był lepszy, ale gdzie tam...)
Żyjemy w takiej rzeczywistości, gdzie dla każdego liczy się swój hajs i nie patrzą na innych Wink Wypłaty codzienne były aby uwiarygodnić trochę ten serwis, a teraz miesięczne - to zaufanie, które sobie zrobili spadło do zera.

A ja proponuję żebyś przestał snuć teorie, na które nie masz 100 % pewności. Takim gadaniem nic nie zmienisz.Rozumiem niepokój tez sam nie jestem do konca zadowolony ale spamujac, na każdej stronie o tym jaki to instanter jest zly i zaraz się zescami..błagam tego sie juz nie da czytać

Suchy jesteś co najmniej żałosny..
Zarobiłeś 200zł na serwisie i fikasz gościowi, który zarobił 1000zł beka
Po prostu jest to co najmniej śmieszne, że nie umieją dobrze poprowadzić serwisu. Instanter mógł zobaczyć, że wszystkie sub sms padły i będzie duże zainteresowanie serwisem i od razu mógł się przygotować ...
hej jak zarabiać na tym forum instanter.pl co trzeba robić bo jestem całkiem zielona??
Odp: RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
(04-04-2014 12:33)kariolmax napisał(a):  
(04-04-2014 08:42)suchy0001 napisał(a):  
(04-04-2014 08:00)badii napisał(a):  
(04-04-2014 07:52)suchy0001 napisał(a):  Czytając wasze wywody i teorie nie dziwie się instanterowi że nie chce się tu wypowiadać. Chcieli dobrze ale cóż, wypłaty będą co miesiąc. Co z tego? Ludzie moglibyście przestać. Z tym że obracają milionami to kolego trochę poleciałeś.Propunuje przestać pier****ć na każdej stronie i poczekać na rozwój sytuacji.

Ja proponuję przejrzeć na oczy Smile Miało być tak, będzie siak, a w maju wszyscy zobaczymy "Aby wypłacić musisz uzyskać XXX PLN".
winiar1422 wszystko dobrze napisał, rozwiał wszelkie wątpliwości na ten temat. Nikt nie zmienia polityki z dnia na dzień, a wkraczając w taki projekt - potrzebne jest zaplecze finansowe.
Oferowałem im pomoc, pisałem na maila - mieli to gdzieś, mówili, że sobie wszystko ogarną. (Przynajmniej chciałem im z GG pomóc, by support był lepszy, ale gdzie tam...)
Żyjemy w takiej rzeczywistości, gdzie dla każdego liczy się swój hajs i nie patrzą na innych Wink Wypłaty codzienne były aby uwiarygodnić trochę ten serwis, a teraz miesięczne - to zaufanie, które sobie zrobili spadło do zera.

A ja proponuję żebyś przestał snuć teorie, na które nie masz 100 % pewności. Takim gadaniem nic nie zmienisz.Rozumiem niepokój tez sam nie jestem do konca zadowolony ale spamujac, na każdej stronie o tym jaki to instanter jest zly i zaraz się zescami..błagam tego sie juz nie da czytać

Suchy jesteś co najmniej żałosny..
Po prostu jest to co najmniej śmieszne, że nie umieją dobrze poprowadzić serwisu. Instanter mógł zobaczyć, że wszystkie sub sms padły i będzie duże zainteresowanie serwisem i od razu mógł się przygotować ...

Tak zarobilem te 200 zł w 4/5 dni i co z tego? Kolejną wojnę chcesz rozpocząć bachorze? Jak Ci idzie mentorowanie? beka
Do nikogo nie fikam, lecz wyrażam swoje zdanie, w ktorym mam rację czego Ty nigdy nie jestes w stanie pojąć.Poza tym od kiedy liczba w sygnaturze jest wyznacznikiem kto moze fikać a kto nie...Nie potrafią prowadzić serwisu?... gadasz tak jakbyś miał o tym pojęcie. Wyplata comiesięczna to jedyna rozważna decyzja co swiadczy jedynie o ich odpowiedzialności.Niestety nie bedziesz dostawał swoich żółtaków w 2 minuty jak na fires.Tak mi przykro facepalm
Glosy: D.ave (+1)
(04-04-2014 12:33)kariolmax napisał(a):  Suchy jesteś co najmniej żałosny..

Wkur*wia mnie już twoje gadanie Wink . Wszędzie cie pełno,najwięcej się mądrzysz a tak naprawdę gówno wiesz Wink.Prowokujesz ludzi a później płacz ,,Zgłaszam wasze posty ! '' .Mentor za 10 zł się odezwał.Idź człowieku odrobić lekcje na poniedziałek lepszy będzie z tego pożytek. Jeżeli nie pasują Ci obecne serwisy załóż swój w czym masz problem ? Zobaczymy czy z ciebie będzie taki kozak. Zaraz powiesz że instanter ch*jowy bo Ci leady obcina xD

Z góry przepraszam wszystkich za Exclamation ale już ten typ tak mnie irytuje że tylko podejść i strzelić mu w ten pusty łeb aż echo żeby mu wybije ;/
Glosy: suchy0001 (+1)
(04-04-2014 12:33)kariolmax napisał(a):  Suchy jesteś co najmniej żałosny..

Drodzy Wydawcy,

Nie ma się co kłócić. Po miesiącu będziecie dalej dywagować na temat, teraz zapraszamy Was do generowania zysków czy to u nas czy u konkurencji.

Kariolmax,
Mamy świadomość tego iż serwisy wyrastały i znikały. Jednak wiele firm zajmujących się subskrypcją MT działa od dawna, mają się dobrze oraz jest ich wiele - nie każdy posiada sieć afiliacyjną, kampanie można reklamować także opłacając billboard, mailing i wiele więcej. My zdecydowaliśmy się m.in. na współpracę z Wami - Wydawcami jednak używamy także FbAds, Google Adsnese i kilka innych dróg promocji naszych kampanii. Podjęliśmy odpowiednie kroki aby zabezpieczyć interesy Wasze i nasze - jednym z wielu kroków jest zaniechanie kredytowania użytkowników na rzecz wypłat comiesięcznych, po otrzymaniu środków od operatorów.

Pozdrawiamy
Instanter.pl

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Glosy: suchy0001 (+1)
Odpowiedz