Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam do was pytanie ile macie filmów aktualnie na YT ? I jaki % wyświetleń kończy się pobraniem ??
Bo u mnie wygląda to tak że na 10 kontach mam ponad 250 filmów i jeszcze nikt nic nie pobrał , łączna liczba wyświetleń to 36 tys. Trochę to demotywujące , a wrzucam premiery gier .
Yyy , pobrań 0 a klików ..? nie wiem nawet gdzie sprawdzić to hyhy a co do bloga na html się nie znam , a taki mało prof blog nie przyciągnie klientów , dlatego na razie skupiam się na YT.
jak ustawić gateway żeby przenosiło na surveye po kliknięciu obrazka? Mam kod do umieszczenia na stronie i start widget ale nie mam pojecia co z tym zrobić
(27-03-2013 19:34)DENON napisał(a): Yyy , pobrań 0 a klików ..? nie wiem nawet gdzie sprawdzić to hyhy a co do bloga na html się nie znam , a taki mało prof blog nie przyciągnie klientów , dlatego na razie skupiam się na YT.
wystarczy Ci blog na blogspocie, darmowy szablon i uwierz mi, ludzie ściągają
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2013 19:36 przez siedlack.)
Kod do umieszczenia na stronie:
<script type="text/javascript" src="http://firecash.org/user_blablabla"></script>
Start Widget:
<a href="j;" onclick="blablabla;">Download</a>
mam nadzieję, że wystarczy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2013 19:50 przez siedlack.)