(03-04-2014 22:57)Kede napisał(a): Popieram w stu procentach badiiego. Jego screen obrazuje tak naprawdę całą sytuację. Tak się nie robi. Z jednej strony rozumiem, muszą przejść na comiesięczne wypłaty. Ale najpierw 10 razy piszą, że od kwietnia codzienne wypłaty więc użytkownicy grzecznie czekają żeby w kwietniu prawie błyskawicznie sobie wypłacić pieniądze a tu nagle dowiadują się, po fakcie, że jednak będą comiesięczne. Żadnego przejścia, informacji na ten temat tylko z minuty na minutę zmiana decyzji (niektórzy myśleli, że to prima aprilis). Zresztą dotyczy to wszystkiego. Bo jak można wyłączyć bez ostrzeżenia i bez żadnego komunikatu w panelu 2 programy w trakcie kiedy niektórzy na tym działają. Przynajmniej z jednodniowym wyprzedzeniem powinny być napisane w panelu tego typu aktualności. Natomiast brak jakiegokolwiek info. Stosunek administracji serwisu wobec użytkowników mi nie pasuje. Bo sam serwis jest naprawdę bardzo dobry. Moim zdaniem, ze względu, że macie już tylu użytkowników czas najwyższy przyjąć kogoś do supportu. Osobę która będzie zajmować się sprawami użytkowników i odpowiadała na maile. Odpowiedź na maile można uzyskać w ciągu kilku minut a czasem kilka dni. Czekam od 10 dni na umowę na podstawie której będę mógł wypłacić środki z współpracy indywidualnej i zwykłej. I czekam cierpliwie.
A Ci co piszą, że scam i nie wiadomo co. To nie warto nawet tego komentować. Zgłosić posty i tyle. Dyskusja prowadzona jest kulturalnie więc @SiwyX2014x nie musisz sapać i wyżywać się na tym wątku 
Napisałem jakieś 2 strony to samo, lecz Ty ubrałeś to w słowa

Taka jest prawda, nie ma się co oszukiwać, mi również się serwis podoba, szczególnie z tego względu, że podawało się numer telefonu a nie wysyłało sms-a.
Mogliby zatrudnić osobę do supportu, przydałaby się bardzo.
I moi drodzy Earnerzy, proszę nie mylić mojej wypowiedzi z hejtem. Słyszeliście kiedyś o konstruktywnej krytyce? Gimpera sobie pooglądajcie

Ja po prostu wyrażam swoje zdanie na temat tego serwisu, czy to źle?