Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! » Bezpieczny, stabilny serwis z gwarancją wypłat.

Autor Wiadomość
RE: FireSub - ogólna dyskusja
Sprawdź:
Dlaczego jeszcze nie macie swojego działu? Jest jakiś termin wyznaczony po którym dostaniecie ten dział?
(06-04-2014 13:11)SexPistols napisał(a):  
(06-04-2014 13:08)Kiljan napisał(a):  
(06-04-2014 12:36)SexPistols napisał(a):  
(06-04-2014 12:27)aero2 napisał(a):  Spamujemy z głową.

W tej chwili sugerujesz, że ja nie spamuję z głową, a nawet nie masz pojęcia jak spamuję. Choć może nie wiem, może spamowanie pół nagimi babkami i pisaniem "ROZBIERAM SIĘ TU NA ŻYWO" to "spamowanie z głową", bo tylko takie spamy widzę na grupach pokerface

A widzisz więc szukasz tam gdzie ludzie nie spamują ani z głową ani z niczym innym... Wszystko, aby wychodziło dobrze musi być dobrze pomyślane, niektórzy mają konwersję ponad 10% ponieważ potrafią dobrze działać.

Ja to rozumiem, jestem w tym nowa, nie pytam o pomoc. To zakładanie co robię, a czego nie robię nie jest w porządku. Pozdrawiam.

A dlaczego nie jest w porządku skoro sama piszesz co znajdujesz, po tym łatwo wywnioskować, że po prostu źle do tego podchodzisz. Niestety ale to nie jest takie proste, że wystarczy napisać "tutaj jest to i to, zapraszam" bo nikt w takie coś nie uwierzy.

(06-04-2014 13:17)JustinTime napisał(a):  Dlaczego jeszcze nie macie swojego działu? Jest jakiś termin wyznaczony po którym dostaniecie ten dział?

Niestety nie udało nam się dogadać z adminem w sprawie działu. Scamy mają łatwiej o dział Lol
(06-04-2014 13:17)Kiljan napisał(a):  
(06-04-2014 13:11)SexPistols napisał(a):  
(06-04-2014 13:08)Kiljan napisał(a):  
(06-04-2014 12:36)SexPistols napisał(a):  
(06-04-2014 12:27)aero2 napisał(a):  Spamujemy z głową.

W tej chwili sugerujesz, że ja nie spamuję z głową, a nawet nie masz pojęcia jak spamuję. Choć może nie wiem, może spamowanie pół nagimi babkami i pisaniem "ROZBIERAM SIĘ TU NA ŻYWO" to "spamowanie z głową", bo tylko takie spamy widzę na grupach pokerface

A widzisz więc szukasz tam gdzie ludzie nie spamują ani z głową ani z niczym innym... Wszystko, aby wychodziło dobrze musi być dobrze pomyślane, niektórzy mają konwersję ponad 10% ponieważ potrafią dobrze działać.

Ja to rozumiem, jestem w tym nowa, nie pytam o pomoc. To zakładanie co robię, a czego nie robię nie jest w porządku. Pozdrawiam.

A dlaczego nie jest w porządku skoro sama piszesz co znajdujesz, po tym łatwo wywnioskować, że po prostu źle do tego podchodzisz. Niestety ale to nie jest takie proste, że wystarczy napisać "tutaj jest to i to, zapraszam" bo nikt w takie coś nie uwierzy.

...Wiem to Undecided
oczywiście w sprawach moralności można się kłócić przy takim sposobie zarobku. Myślę, że każdy ma swoje sumienie. Nie robiąc więcej offtopu, napisałam już wszystko co miałam do napisania w tym temacie.
Ale jeśli masz sumienie to nie będziesz zarabiała w takim modelu, tzn. możesz ale to będzie znacznie więcej pracy.
Kijan czy jeśli podpiąłem swoją domenę i nastawiłem przekierowanie na mój reflink to zadziała??
Strona: wygraj-ps4.tk
Wiem że wpadły dwa leady a nic nie zaliczyło. Co jest?

Dumny członek zarabiam.com od Stycznia 2013.
(06-04-2014 14:03)kariolmax napisał(a):  Kijan czy jeśli podpiąłem swoją domenę i nastawiłem przekierowanie na mój reflink to zadziała??
Strona: wygraj-ps4.tk
No jak najbardziej tak.
(06-04-2014 14:11)Mateusz7764 napisał(a):  Wiem że wpadły dwa leady a nic nie zaliczyło. Co jest?
A co próbowałeś na pustym starterze i uznałeś, że powinno zaliczyć? Jeśli nie to poproszę numery telefonów udostępnimy historię dla danego numeru.
Dlaczego tak bojowo podchodzicie bawilem sie w to i nie zamierzam oszukiwać. Podac moge tylko jeden numer ponieważ ofiara mi go potem podala. Jeden z nich: 783443278.

Wysłane z Sony Xperia L..

To żaden atak, po prostu wiele osób próbuje fraudować i im to nie wychodzi i później takie głupoty wypisują. U nas leady są zaliczane natychmiast po pobraniu pieniędzy z konta oraz zatwierdzeniu tego przez mobilteka.
Koles napisal ze pisze mu zeby czekac 9 minut. Wiec chyba wszystko mu wyszło Wink

Wysłane z Sony Xperia L..

Wątek zamknięty