Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(03-04-2014 11:47)mucios napisał(a):  
(03-04-2014 11:41)rj7rad napisał(a):  A czy te wypłaty raz w miesiącu to już pewne ?
Czy instanter odniósł się oficjalnie co do tego ?
Kiedy mają wypłacać?

Jak na razie cisza w temacie. Miło byłoby jakby ktoś z obsługi odniósł się oficjalnie w temacie wypłat.

Mucios,

To pewne, oficjalne stanowisko znajdziecie w bieżącym wątku na stronie 117. Istnieje możliwość częstszych wypłat przy wysokich wynikach, wydajnych wydawców zapraszamy do kontaktu.

Drodzy Wydawcy:
1. Dostaliśmy oficjalny list od Mobiltek: Wczoraj dnia 2 Kwietnia od godziny 16:30 do godziny 21:00 T-Mobile nie obsługiwało SMS MT za co operator przeprasza. Wszystko wróciło do normy od godziny 21.

2. W tym tygodniu wprowadzimy nowe programy. Startujemy także z programami indywidualnymi oraz programami ukrytymi do Wydawców Premium. Smile

3. Na forum odpisujemy raz dziennie (wątek), w celu kontaktu prosimy o kontakt e-mail.

Pozdrawiamy
Instanter.pl

(03-04-2014 10:06)Hercik napisał(a):  
(03-04-2014 10:03)unforgivable napisał(a):  
(03-04-2014 09:54)Hercik napisał(a):  Ja zarabiam na jednym programie trafiłem w dobry target i sobie zarabiam już łącznie 400 zł w 7 dni łącznej pracy ;p

Dobry wynik Smile ale to nie zmienia i tak faktu, że niedługo już się to wypali i potrzeba nowych programów Tongue

Tak tak jasne ze się wypalą ;p Już kilkanaście stron wcześniej pisałem że przydały by się jakieś nowe programy typu gift, zasilenia gier, iphony czy coś w tym stylu Smile

Teraz w tym tygodniu mają wprowadzić 2 programy nowe zobaczymy co to będzie.

Zaczynamy wprowadzać nowe programy, gdyż zakończyliśmy inne prace. O Twoich pomysłach pamiętamy, wątek "zmiany i pomysły" także śledzimy. Smile

(03-04-2014 09:25)rj7rad napisał(a):  Jaka jest dokładna data wypłat ? Który dzień w miesiącu ?

Do 10 dnia kolejnego miesiąca, jednak postaramy się wysyłać wszystkie wypłaty pierwszego dnia. Smile

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Glosy: mucios (+1)
(03-04-2014 12:35)Instanter.pl napisał(a):  
(03-04-2014 11:47)mucios napisał(a):  
(03-04-2014 11:41)rj7rad napisał(a):  A czy te wypłaty raz w miesiącu to już pewne ?
Czy instanter odniósł się oficjalnie co do tego ?
Kiedy mają wypłacać?

Jak na razie cisza w temacie. Miło byłoby jakby ktoś z obsługi odniósł się oficjalnie w temacie wypłat.

Mucios,

To pewne, oficjalne stanowisko znajdziecie w bieżącym wątku na stronie 117. Istnieje możliwość częstszych wypłat przy wysokich wynikach, wydajnych wydawców zapraszamy do kontaktu.

Drodzy Wydawcy:
1. Dostaliśmy oficjalny list od Mobiltek: Wczoraj dnia 2 Kwietnia od godziny 16:30 do godziny 21:00 T-Mobile nie obsługiwało SMS MT za co operator przeprasza. Wszystko wróciło do normy od godziny 21.

2. W tym tygodniu wprowadzimy nowe programy. Startujemy także z programami indywidualnymi oraz programami ukrytymi do Wydawców Premium. Smile

3. Na forum odpisujemy raz dziennie (wątek), w celu kontaktu prosimy o kontakt e-mail.

Pozdrawiamy
Instanter.pl

(03-04-2014 10:06)Hercik napisał(a):  
(03-04-2014 10:03)unforgivable napisał(a):  
(03-04-2014 09:54)Hercik napisał(a):  Ja zarabiam na jednym programie trafiłem w dobry target i sobie zarabiam już łącznie 400 zł w 7 dni łącznej pracy ;p

Dobry wynik Smile ale to nie zmienia i tak faktu, że niedługo już się to wypali i potrzeba nowych programów Tongue

Tak tak jasne ze się wypalą ;p Już kilkanaście stron wcześniej pisałem że przydały by się jakieś nowe programy typu gift, zasilenia gier, iphony czy coś w tym stylu Smile

Teraz w tym tygodniu mają wprowadzić 2 programy nowe zobaczymy co to będzie.

Zaczynamy wprowadzać nowe programy, gdyż zakończyliśmy inne prace. O Twoich pomysłach pamiętamy, wątek "zmiany i pomysły" także śledzimy. Smile

Aby zostać wydawcą Premium jaki ruch rejestracji dziennie trzeba generować ?
Jeżeli któregoś dnia będzie słabszy wynik (mniejszy) do którego się zobowiązaliśmy tracimy w tedy swoje Premium ?
(03-04-2014 12:35)Instanter.pl napisał(a):  Drodzy Wydawcy:

Pozdrawiamy
Instanter.pl

1. To już wiem gdzie mój hajs przepadł facepalm
2. Programy indywidualne i do wydawców premium- będzie możliwość podłapania ich także? Jest możliwość wprowadzenia programu indywidualnego z pomyslem ale bez grafiki programu?
3. Czasami zdarza się Wam częściej Smile

P.S. Czekam na mój zaległy przelew i moje zapytanie na e-mail Cool
(03-04-2014 08:19)mlody222 napisał(a):  Instante- Wystawiliście rachunek nie na ten nr konta bankowego. Wystawcie nowy rachunek na stary nr konta a nie na ten nowy.

Mlody222 prosimy o e-mail w sprawie wraz z loginem i opisem problemu.

Dla mnie to troche bezsensu, takie wywyższanie tych którzy więcej zarabiają Angry najpierw szybsze wypłaty dla nich a teraz specjalne programy. To nie jest zbyt sprawiedliwe, myśle że każdy z użytkowników powinien być równo traktowany że nie wspomne już o nagłej zmiania co do wypłat z codziennych na comiesięczne...
(02-04-2014 21:55)unforgivable napisał(a):  @Hercik, byłoby dobrze gdyby te stawki zmieniały się automatycznie po przekroczeniu progu, bo za dużo robią sobie roboty odbieraniem e-maili od earnerów o podniesienie stawki Smile

Myślimy nad wprowadzeniem tego rozwiązania.

Instanter.pl napisał(a):To pewne, oficjalne stanowisko znajdziecie w bieżącym wątku na stronie 117. Istnieje możliwość częstszych wypłat przy wysokich wynikach, wydajnych wydawców zapraszamy do kontaktu.

Wysokie wyniki tzn jakie was zadowalają by się załapać na szybką wypłatę ?
(03-04-2014 12:46)Duxone00 napisał(a):  Wysokie wyniki tzn jakie was zadowalają by się załapać na szybką wypłatę ?

Chyba powyżej 500 zł Smile
(03-04-2014 12:49)unforgivable napisał(a):  
(03-04-2014 12:46)Duxone00 napisał(a):  Wysokie wyniki tzn jakie was zadowalają by się załapać na szybką wypłatę ?

Chyba powyżej 500 zł Smile

Chyba 500 zł na godzinę Tongue
No właśnie słowo "wysokie" dla każdego ma inne znaczenie
jeden generuje 30zł dziennie i dla niego jest to wysoki wynik
drugi generuje 700zł dziennie i także dla niego jest to wyskoki wynik
Odpowiedz