Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zero tolerancji. Jeszcze jakby okazał spryt, pomysłowość można by podkręcić głową że niezły przekrętas ale takie coś... eeeee tam. Robienie z ludzi idiotów
Właśnie założyłem konto i niemiła niespodzianka
Potwierdzam email, wpisuje login/hasło
"Wystąpił problem z logowaniem, spróbuj później lub skontaktuj się z nami"
(25-04-2018 15:45)KubenQ napisał(a): coalco ulepszyłem kopalnie na 2 poziom i co dalej?
Wejdż na forum na colcao i tam w Strategi zadaj pytanie, albo przeczytaj ten wątek albo SAM przeanalizuj wszystko w grze. Troche wysiłku, nikt Ci nie da wszystkiego na talerzu...
Gra przyjemna, też już mam 2 poziom i za chwilę na 3 wskoczę.
Aczkolwiek widzę, że coalco (jako użytkownik) nieźle póki co giełdą steruje A sam osobiście liczę na to, że przy dobrej promocji i dużej ilości aktywnych graczy rynek w grze sam się fajnie ukształtuje.
Gdybym nie sterował (ograniczał giełdy) to kilku spekulantów mogłoby pozamiatać ją, mniejszych użytkowników jak i całe coalco w kilka minut. Giełda jest stopniowo uwalniana z biegiem czasu, aczkolwiek z całą pewnością nie jest to sterowanie.
O tym sterowaniu (stopniowym uwalnianiu ceny węgla) było już pisane wiele razy. Było też wytłumaczone dlaczego tak jest.
Coalco każdą kolejną ofertę wystawia z wyższą ceną więc nie steruje giełdą. Czasowo mądrze ogranicza niepohamowany wzrost cen węgla na czas rozwoju coalco stopniowo poszerzając "widełki". Przy okazji częściowo zaspokaja popyt co jest bardzo korzystne w perspektywie wieloletniej rentowności.