Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Są jakieś awarie? Od 120 uv zero leadów gdzie moja konwersja wynosi średnio 6-7% i nie pamiętam czy kiedykolwiek na tej niszy była taka sytuacja
Przyznam, że słabo jest, ale czy awaria nie wiem moze taki okres.
nooo coś się dzieje, tragedia jest ostatnio, leadów mało i procent malutki, ciekawe czemu
A wypłaty jak wam doszły teraz bo ja tydzień temu w piątek zleciłem standardową i nadal oczekuje Big Grin
(14-10-2017 14:54)Miedziany napisał(a):  A wypłaty jak wam doszły teraz bo ja tydzień temu w piątek zleciłem standardową i nadal oczekuje Big Grin

Moja ostatnia wypłata zlecona 3.10 była 6.10 na koncie.
Rachunek wysłałeś?
(14-10-2017 21:43)wydra87 napisał(a):  
(14-10-2017 14:54)Miedziany napisał(a):  A wypłaty jak wam doszły teraz bo ja tydzień temu w piątek zleciłem standardową i nadal oczekuje Big Grin

Rachunek wysłałeś?

wysłałem, z innego emailu ale to chyba nie problem, nie?
(14-10-2017 23:12)Miedziany napisał(a):  
(14-10-2017 21:43)wydra87 napisał(a):  

Rachunek wysłałeś?

wysłałem, z innego emailu ale to chyba nie problem, nie?

Może napisz do Arka albo do Księgowej o wyjaśnienie, być może to własnie przez to że z innego email

Ogólnie to Leadmore ktoś tam jeszcze od Was żyje? Nic się już nie udzielacie...zero aktywności...
To że inny mail to żaden problem bo to nie ma żadnego znaczenia, ważne żeby w temacie napisać "Wypłata twojlogon". Sam wysyłam z rożnych maili i zawsze realizują Tongue
(15-10-2017 13:04)czaroo_ napisał(a):  To że inny mail to żaden problem bo to nie ma żadnego znaczenia, ważne żeby w temacie napisać "Wypłata twojlogon". Sam wysyłam z rożnych maili i zawsze realizują Tongue

Ja zawsze pisałem aby w temacie 'rachunek' i zawsze dochodziły Big Grin Jak jutro nie wyjdzie to napisze email Big Grin
Dobra zalogowałem się na starą poczte i był mail że nie mają rachunku Big Grin więc chyba przez to że z innego emailu wysyłałem Big Grin
Glosy: wydra87 (+1)
Odpowiedz