Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
Sprawdź:
Ja miałem do wieczora tylko 1 lead za 1,5zł, a wyświetleń ze 150, ale potem się posypały jeszcze 4 leady, a wyświetleń nawet 200 nie przekroczyło, także nie ma reguły. Jak się promuje cały czas ten sam program/programy w ten sam sposób i w takich samych ilościach to się nam ukształtuje pewna konwersja która się mniej więcej będzie utrzymywać. Ja np. mam średnio 3% (na bazie 2 miesięcy powiedzmy) i jak jednego dnia będzie 1%, to wiem że innego zdarzy się 5, także w generalnym szacunku zawsze wychodzi koło tych 3% :)
RE: HotCash.pl v2 - Najlepsze Programy Partnerskie w Polsce
(22-01-2015 20:41)Karcz-Provider napisał(a): ...
5. Mamy gdzieś kod który automatycznie odpala gatewaya. Napisz na GG to Karcza, to go poszuka i udostępni natomiast automatycznie pokazujące się gateway z naszych praktyk i obserwacji nie jest najlepszym rozwiązaniem - dobry tylko w określonych sytuacjach, kiedy inne próby blokady danego contentu są trudne do zrealizowania.
Byłbym wdzięczny za podesłanie tego kodu lub o kontakt na gg 9107041. Pisałem na gg ale nie ma odpowiedzi.
Czyli jeżeli jakiś anglik albo niemiec wejdzie w nasz link np Fejs Podglądacza v4
wypełni ofertę to my dostaniemy leada, tak?
w obojętnie której stawce ?