Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Zarabiaj na skracaniu linków (shorte.st)

Autor Wiadomość
RE: Zarabiaj na skracaniu linków (shorte.st)
Sprawdź:
Jak beda wyplaty to dajcie znac Wink
Na Paypal jeszcze nie wchodziłem, bo jestem na mobilnym internecie, ale mój mail mówi, że dostałem już wypłate Wink
Juz są. Daje znać Tongue Btw. czemu na fb nie wchodzisz ?; d
Jest wypłata, która cieszy. Jerk
Również mam już wypłatę Wink.
Witam!

Jest możliwość sprawdzenia jakie nicki mają moi poleceni? Albo jakiś inny sposób, żeby sprawdzić, który polecony to jest który?
Juz 12 a ja wypłaty nadal nie mam Wink
Znajdę tu jakąś osobę która promuje swoje linki w sejfiku? Jest tam sporo takich reklam więc liczę na to że tak. Jeśli ktoś da mi znać ile z tego da się mniej więcej wyciągnąć chętnie zapiszę się z refa do shorte.st o ile zyski będą jako takie (widzę sporo osób skraca linki ptp i zarabia podwójnie też bym tak robił lecz nadal pytam czy to gra warta świeczki Wink ).

Witam. Zapraszam do grupy, która zajmuje się zarabianiem na shorte.st: https://www.facebook.com/groups/1602089376692886/
Nie rozumiem, czemu na fp mam w statystykach 3k wejść a na shorte pokazuje 1.7k wejść z linku... Prawie połowa wejść gdzieś znika? Mam tak z każdym linkiem. Też tak macie?
Odpowiedz