Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(24-02-2014 13:14)mateuszek9973 napisał(a): Ludzie po co wprowadzacie w błąd tych którzy pytają się do ilu wypłacają dni pieniądze. Piszecie do 7 dni, jest to nie prawda zarazem kłamstwo. Ja na swoją czekam ponad miesiąc, nie wiem czy to jest rekord, czy ktoś czekał dłużej, możliwe, ale śmiać mi się chce, ile można tak ludzi wkręcać?
Miałem podobnie gdy zleciłem swoją 1 wypłate, stała chyba 2 miesiące później Pan Arek napisał mi email żebym podesłał rachunek potrzebny do wypłaty 2 nie wysłałem i kasa pooooszłaaaaa ... ( Przepadła) Rachunek wysłałeś ? 2 jeżeli tak to napisz email na [email protected] w emailu napisz datę zlecenia wypłaty.. nie zaszkodzi jeżeli dodasz jeszcze swoje dane do zlecenia wypłaty, numer konta i itd
(24-02-2014 13:14)mateuszek9973 napisał(a): Ludzie po co wprowadzacie w błąd tych którzy pytają się do ilu wypłacają dni pieniądze. Piszecie do 7 dni, jest to nie prawda zarazem kłamstwo. Ja na swoją czekam ponad miesiąc, nie wiem czy to jest rekord, czy ktoś czekał dłużej, możliwe, ale śmiać mi się chce, ile można tak ludzi wkręcać?
Miałem podobnie gdy zleciłem swoją 1 wypłate, stała chyba 2 miesiące później Pan Arek napisał mi email żebym podesłał rachunek potrzebny do wypłaty 2 nie wysłałem i kasa pooooszłaaaaa ... ( Przepadła) Rachunek wysłałeś ? 2 jeżeli tak to napisz email na [email protected] w emailu napisz datę zlecenia wypłaty.. nie zaszkodzi jeżeli dodasz jeszcze swoje dane do zlecenia wypłaty, numer konta i itd
Ogólnie to tak. Rachunek na tego maila wysłałem od razu po zleceniu wypłaty. Poprosili mnie jeszcze o nick na freebiz i te dane podstawowe wszystkie. Napisałem im wszystko, potem zero odpowiedzi, nagła cisza. Wczoraj wysłałem im jeszcze raz ten rachunek na tego samego maila, może tamtego nie odczytali, albo może nie doszedł ( choć to jest nie możliwe ), na razie nadal zero odpowiedzi. Wcześniej pisałem również do Pana Arka, ale też cisza. Wiem, że te 78 zł to jest niewielka kwota, ale dla mnie każda złotówka, teraz się liczy i miło by było gdyby wypłacili w końcu.
Wczoraj wieczorem zleciłem rachunek i teraz jest już kasa na koncie 2
Bez żadnych zbędnych formalności, bo metodę promocji dostali ode mnie już przy pierwszej wypłacie. Bardzo mnie ten fakt szybkiej wypłaty ucieszył
No to szkoda, że tak selektywnie traktują swoich użytkowników. Ja czekam od 6 lutego, wszystko im wysłałam i otrzymałam potwierdzenie, że dziś pójdzie, jak widać tyłek.
Już nie promuje ich programów, ale jednak swoją kasę chciałabym otrzymać. Niby wprowadzili ograniczenia w wypłatach, ale radzą sobie znacznie gorzej niż wtedy kiedy można było zlecać kilka, na dowolne kwoty...
ja tez juz dlugo czekam i w piatek pan Arek pisal ze dzis bede mial kase na koncie a nie ma i dajej oczekujaca
Te wyplaty 2 razy w miesiacu to tylko na ich korzysc idzie a serwis pomalu pojdzie do scamu