Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie przeżywajcie... przedwczoraj też była taka awaria z samego rana, a mój target to ludzie wyszukujący konkretnej informacji między 6-9 rano i jakoś to przebolałam. Na takie 'straty' trzeba się nastawiać niestety w tym biznesie.
Awarie serwera zdarzają się wszędzie.
(24-07-2014 18:46)szykiryki napisał(a): Nie przeżywajcie... przedwczoraj też była taka awaria z samego rana, a mój target to ludzie wyszukujący konkretnej informacji między 6-9 rano i jakoś to przebolałam. Na takie 'straty' trzeba się nastawiać niestety w tym biznesie.
A nasz target jest dzisiaj i nie powtórzy się za szybko...
(24-07-2014 18:46)szykiryki napisał(a): Nie przeżywajcie... przedwczoraj też była taka awaria z samego rana, a mój target to ludzie wyszukujący konkretnej informacji między 6-9 rano i jakoś to przebolałam. Na takie 'straty' trzeba się nastawiać niestety w tym biznesie.
Rozumiem, ze Twoj/Wasz target działa tylko w czwartek między 19:10-19:48?
No i co w związku z tym?? Mamy się wszyscy składać na Twoją dniówkę?
Skoro programy nie działały to eforsa też nie zarobiła.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2014 18:49 przez szykiryki.)
Rozumiem, ze Twoj/Wasz target działa tylko w czwartek między 19:10-19:48?
No i co w związku z tym?? Mamy się wszyscy składać na Twoją dniówkę?
Skoro programy nie działały to eforsa też nie zarobiła.
To niech trzymają programy na osobnych serwerach...
@Kerak, wnioskuje, ze zarabiasz naprawdę od niedawna w subach/premium sms.
Moja dobra rada- przyzwyczaj się do takich przerw, sytuacji. Będą się zdarzać i to niestety dość często, niezależnie od tego czy zarabiasz na eforsie czy na firesub itp....
Ja się wkurzyłem, ale, takie sytuacje będą na 100%, załóżmy, że jest około 1000 ludzi online na eforsie, i rozprowadza linki po sieci, to róznie wyswietlen moze byc, moze sie zawiesic, i pasc.