Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
Boze przeciez wy tez doslownie przemalowaliście wygląd ofert z tych dostępnych np. na awm, zapomniał wół jak cielęciem był..
pisalem o tym tutaj http://zarabiam.com/Temat-FireCenter-Co-...#pid804076 ale linki oczywiscie zniknely ojej, to bylo az tak dawno temu zeby atakować kogoś kto postępuje idetycznie jak Wy niecałe 2 miesiące temu Wink
po co siać ferment... ludzie. Undecided
Glosy: Assasinoo (+1)
Przestańcie się kłócić ,lepiej wypłatę mi zrealizujcie żeby jutro pierwszą sesją na konto mi weszła.
(04-03-2014 20:28)Diqtion napisał(a):  Szkoda tylko, że Wasz programista nawet tabelki nie umie po swojemu zrobić, tylko po prostu wyciął z mojego screena, nie mamy za co przepraszać. Poza tym to nie my kopiowaliśmy regulaminy z konkurencyjnego serwisu zapominając nawet zmienić nazwy firmy..

Regulamin jest stworzony z 4 innych plus podpunktów kancelarii prawnej z Wrocławskiego starego miasta. Jeżeli czytasz uważnie to otwarcie się do tego przyznajemy, bo nie ma w tym nic dziwnego, normalna procedura wśród spółek i firm wszelkiej maści.

Proszę Cię, nie ciągnij tematu kopiowania, bo się http://hotfile.com/ w grobie przewraca.

(04-03-2014 20:33)lorkos napisał(a):  Przestańcie się kłócić ,lepiej wypłatę mi zrealizujcie żeby jutro pierwszą sesją na konto mi weszła.
Będzie na czas Wink

(04-03-2014 20:32)daniel42na napisał(a):  Boze przeciez wy tez doslownie przemalowaliście wygląd ofert z tych dostępnych np. na awm, zapomniał wół jak cielęciem był..
po co siać ferment... ludzie. Undecided
Exacly. Jedziemy na tym samym wózku, działamy podobnie i nie ma co robić problemów wewnątrz branży, tort jest duży, każdy dostanie po kawałku. Smile

werter, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2014.
Hotfile nie był skopiowany 1:1 wiec skończ. Przeprojektowałem go podobnie jak zwierzęta podesłane przez Daniela. Wy natomiast skopiowaliscie polowe grafiki żywcem od nas robiąc screenshota. To różnica i do tego bije. Miejcie sobie taką ofertę ale wykażcie sie chociaż własna tabelką i mnie to wystarcza nie chce przecież żebyście znikali z sieci wiec nie wiem po co tekst z tym tortem.
A my użytkownicy patrzymy jak właściciele serwisów się kłócą ... wstyd panowie,takie sprawy na priv sobie załatwiajcie.My mamy gdzieś w ilu % kto co skopiował.My chcemy duży wybór programów,dobre stawki i terminowe wypłaty-całą reszta nas nie interesuje.
Szczyt hipokryzji ze strony diq i kiljana ;x
Większosć ofert w tych wszystkich sieciach jest w jakiś tam sposób kopiowana z innych sieci trzeba się z tym pogodzić tak to działa.
Śmiesznym jest też ten argument tabelki gdzie u siebie na plikach macie identyczny header co na hotfile był xD
(04-03-2014 20:55)Diqtion napisał(a):  Hotfile nie był skopiowany 1:1 wiec skończ. Przeprojektowałem go podobnie jak zwierzęta podesłane przez Daniela. Wy natomiast skopiowaliscie polowe grafiki żywcem od nas robiąc screenshota. To różnica i do tego bije. Miejcie sobie taką ofertę ale wykażcie sie chociaż własna tabelką i mnie to wystarcza nie chce przecież żebyście znikali z sieci wiec nie wiem po co tekst z tym tortem.

Co i kto skopiował ocenią kolejno:
1. Forumowicze
2. Oraz jak napisaliście - Mobiltek

Tabela nie jest Wasza, tak samo jak reszta. Wszyscy WZORUJEMY się na wszystkich, każdy to wie, każdy walczy o konwersję i czas i nie ma tu tajemnicy, więc po co się kłócisz. Róbcie swoje, my robimy swoje, razem mamy dać forumowiczom i wielu innym osobom fajne narzędzia do zarabiania pieniędzy. Zamiast lać do własnego gniazda działajmy, i Wy i my. To jak, sztama?

Napisałem Ci zróbcie własna tabelka zamiast screena od nas i jak dla mnie sprawa zakończona.
Halo Policja ? proszę przyjechać na zarabiam

werter weź mi podnieś stawke na lokalizatorze do 3,50 zł login i email masz na pw Big Grin
(04-03-2014 21:10)Symbian napisał(a):  Halo Policja ? proszę przyjechać na zarabiam

werter weź mi podnieś stawke na lokalizatorze do 3,50 zł login i email masz na pw Big Grin

Prześlij jeszcze raz wiadomość z loginem, strasznie dużo wiadomości i chyba usunąłem Wink

Odpowiedz