Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Aj, jak tak sledzilem mecz was-minn ogladajac mecz knicksow to myslalem na luzie wejdzie, a tu niespodzianka mozna powiedziec, przykro mi w houston blowout tak jak pisalem. Jak ktos gral ze. Mna to +360zl na czysto
Ja pierdole..
co za ludzie graja w tym suns.
Maja 7pkt przewagi i dostaja w dupe, kurwa mac.
Ta przewage to ja z chlopakami z orlika bym utrzymal.
Debilstwo kurwa, pech...
Mialem +2 pograne, jak sie mozna wkur... to sami nie wierzycie ...
Znowu robisz to samo. Nie zauwazyles, ze gdy podawales po 1-2 typy dziennie wchodzily? Moze dlatego, ze sie skupiles na 2 spotkaniach i przeprowadziles porzadna analize. Tej nocy 1/6 no ale jak mozna trafic 6 spotkan w NBA jednej nocy. Malo prawdopodobne. Wroc do tego co bylo, bo dobrze Ci to szlo.
nie widzi mi się 3-cia z rzędu przegrana Denver... Rose nadal cegli, jedynie ostatnio coś trójki zaczął rzucać. Nuggets równe mecze z OKC i Houston, a teraz powracają do Pepsi Arena, by wygrać Typ do pogrania po większej stawce, polecam!