Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Goldentowns - Nowa gra przeglądarkowa z wypłatą pieniędzy
Podsumowując dwa miesiące gry mogę potwierdzić początkowe przypuszczenia, że pojawił się prawdziwy hit. Niesamowite możliwości wspaniałej zabawy ale równie wielki potencjał zarobkowy. Najważniejsze, poznać mechanizmy gry i wykazać się odrobiną sprytu w zarządzaniu miastem. Zapowiadają się lata dobrej zabawy, myślę że bardzo dobrze płatnej.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2013 15:40 przez qpse2013.)
wow gratuluje u mnie srednio to wyglada jak narazie ciagle szukam sposobu na zarobek zeby zainwestowac troche i kupic z 3 golda kupilem kilka dni temu 1 i kupilem sobie 6 pracownikow po 3 lata mysle ze to chyba njlepsza inwestycja na przyszlosc
Tzn nie wiem czy warto wierzyc w tych pracownikow na 3 lata bo po prostu u mnie wyskakuje ze jest on na 18 dni a nie 3 lata. Potwierdze ci za kilka dni. Najlepiej kupic surke za 0,0010 albo 0,0009 to jest fajna inwestycja. Jak na poczatek w siebie inwestuj a potem w akcje innych wiosek
(01-10-2013 16:47)Xzibin napisał(a): Tzn nie wiem czy warto wierzyc w tych pracownikow na 3 lata bo po prostu u mnie wyskakuje ze jest on na 18 dni a nie 3 lata. Potwierdze ci za kilka dni. Najlepiej kupic surke za 0,0010 albo 0,0009 to jest fajna inwestycja. Jak na poczatek w siebie inwestuj a potem w akcje innych wiosek