Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-03-2013 15:54)SilverNight napisał(a): Ten STP jest jakiś zjebany ... zarejestrowałem się potwierdziłem i zaczołęm się logować danymi ....
niestety błędne dane wskazywało i tak próbowałem z 6 razy aż zablokowali mi tylko nie wiem na ile jest blokada ?
wszystko wpisywałem jak trzeba a nie mogłem się zalogować ...
zaglądnij do spamu na poczcie masz tam na pewno e-mail od nich z linkiem
czasem tak jest, że się nie zalogujesz, poczekać musisz na e-mail od nich z linkiem potwierdzającym i po kliknięciu w niego dopiero się zalogujesz
tak samo jak na lr masz czasem weryfikation pin który dostajesz na e-mail, tak tutaj masz veryfikation link
co do tego, że jest to pip procesor to się zgadzam
Przecież potwierdziłem i nie mogłem się zalogować ?
mylisz activation link z veryfikation link
tak jak na lr od czasu do czasu musisz do zalogowania się wprowadzić kod z e-mail, tak i w stp musisz od czasu do czasu kliknąć w veryfikation link i czas tego działania nie ma znaczenia - może być nawet zaraz po zarejestrowaniu się
Acha nic takiego nie dostałem jak veryfikation link... jedynie activation link
Ja testowo przetransferowałem w programie z LR na STP - ale niestety nie mam wciąż przypisanego konta STP. Więc pieniądze mam zamrożone aż support mi doda STP.. Co ciekawsze.. zleciłem wypłatę na STP - którego w ogóle nie mam przypisanego .. i od 10h mam pending
Ja aktualnie kombinuję nad dodaniem STP do programu.. 2 maile poszły ale.. brak jakiejkolwiek reakcji.. z strony supportu. Także tymczasowo odradzam transfer na STP.
Pisałem z panem sylwestrem, nawet on ma problem z wypłata i mówi, żeby lepiej wypłacać po 10$, wtedy jest większa szansa. Nawet administrator strony nie ma kontaktu z właścicielami....