Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
[Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org

Autor Wiadomość
RE: [Mentor] Zarabiaj z Ciamciajem! - oficjalny mentor Astrocash.org
Sprawdź:
(08-04-2013 21:38)badii napisał(a):  Dlugo zatwierdzasz te rejestracje? Wink bo narazie czekam od wczoraj i jeszcze nic nie mam potw : p

Nie zatwierdzam bez rozmowy, wiele osob chcialoby sie zarejestrowac tylko po poradniki, a wcale ze mna nie zarabia, aktualnie jestem na chacie dostepny.
Cimaciaj Skoro jest dostepny to odpisuj ;] Od czwartku czekam i zero odpowiedzi. Ogólnie to jak masz odpisywac na raz na 2 tygodnie to ja dziekuje za taki interes.
Glosy: WazzaP (+1)
No ja akurat do ciebie napisałem, odpisałeś 1 raz i teraz już nie odpisujesz z 3 tyg.

Wooojte, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2013.
Szkoda zachodu. Jeden mentor nie może mieć nieskończenie wiele poleconych (chyba że jest aż tak zachłanny : / )
Jestem aktualnie na chacie do 16:10
, więc proszę o zadawanie pytań tam, pozdrawiam

Link: http://astrocash.org/chat/client.php?locale=pl

Edit: Zabawa w otwieranie i zamykanie okna jest na poziomie podstawówki...
O której dzisiaj będziesz Ciamciaj na czacie? Bardzo chciałbym się z Tobą skontaktować, ponieważ zależy mi na naukach właśnie od Ciebie.
Dziś o godzinie 13 będzie live chat, link: http://astrocash.org/chat/client.php?locale=pl (chat jest indywidualny dla każdego)

Z racji wielu nowych użytkowników, zdecydowałem się utworzyć dla was serie poradników dla laików. Na pierwszy ogień idzie temat wyszukiwania nisz związanych z grami (będą też inne później).

Jakie tematy jeszcze chcielibyście zobaczyc? Smile Pozdrawiam.
Wszystko o blogu najlepiej z załączonym video-poradnikami od stworzenia przez instalowanie przydatnych skryptów jak i gdzie wsadzić tego gejtweja który ma niebawem zagościć a także ogólnych poradników , ciekawych innowacji do zarabiania przy pomocy bloga Big Grin

Można też dać osobny poradnik o promowaniu także filmików , wiem że cały czas się coś zmienia z tym pozycjonowaniem także mógłbyś umieścić najnowsze informacje ( ile tagów , co w opisie ) wiem że można już coś podobnego znaleźć no ale temat to temat

Dodatkowo najlepszym rozwiązaniem będzie poradnik o najczęściej zadawane pytania które trzeba tłumaczyć wtedy = ctrl + c , ctrl + v Huh następnie jeśli pojawią się niejasności zapytanie na e-mail lub livechat Sex
Wordpress jest raczej banalny, w czym masz z nim problemy? Smile

Chat do 15
W sumie nie mam problemów bo wszystko jest przejrzyste , są też na Twojej stronie przydatne plugin'y , małe niedopaczenie Rolleyes .
Glosy: ciamciaj (+1)
Odpowiedz