Szczerze nie planowałem aż takiego rozmachu. Owszem mogli byśmy grać więcej i za więcej, jednak jak widać kilka faili i leżymy bo osób i pieniędzy jest za mało. Teraz nie ma zbyt wielu meczy, zdarzają się dni, że nie stawiamy nic.
Być może jest to dobry pomysł, żeby zadziałać tak na większą skale ale ja się tego podejmować nie chce

Jeśli znajdzie się ktoś kto poprowadzi to lepiej z większym rozmachem - powodzenia, chętnie dołącze
Generalnie gdzieś tam w głowie miałem pomysł zrobienia tego z większą ilością osób, z większą ilością pieniędzy i wydarzeń.. może kiedyś. Może kiedyś gdy dojdzie więcej osób i będzie nam szło elegancko zmobilizujemy się i zrobimy to w sposób jaki mówisz, jednak teraz w 6 osób nie ma to za bardzo sensu.
Nie ma sensu się zamykać zanim się jeszcze dobrze nie otworzyliśmy.
Ja uważam że przy większych pieniądzach grając nawet zdarzenie za zdarzeniem, zaczynając od stawki 0.5 - 1 % całej puli - można ładnie zarobić (mając odpowiednie zabezpieczenie, zawsze gdzieś tam się uda wyjść na + ), jednak póki co chętnych jest niewielu. Podejrzewam że jak zobaczą że można coś zarobić zgromadzi się większa grupka, co za tym idzie zarabiać będziemy więcej.
Kolejną sprawą są limity, których osobiście nigdy nie dostałem, jednak prawdopodobnie bukmacherowi przy większych stawkach i regularnych wygranych przestało by się to podobać.
Dzięki za sugestie, pozdrawiam.