Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam problem z tym serwisem, a konkretnie nie mogę się zalogować przez facebooka. Wpisuje poprawny login i hasło i jak już chce przekierować na mypay nagle staje w miejscu, nic się nie dzieje i jest białe tło. Proszę o pomoc
Dziś się loguje "Witam, Podawanie fałszywych danych w AKCJACH jest surowo zabronione. Twoje konto zostaje zbanowane bez możliwości odblokowania. Prosimy nie pisać w tej sprawie. Mypay.pl is onlny for user from Poland. Nie wolno: - nie wolno wpisywać do jednej akcji cały czas tych samych danych! - wpisywać błednych danych - używać trashmaili (10 minutowych maili) - podawać nieistniejących numerów telefonu - korzystać z zagranicznych maili (typu india, ru), gmail jest dozwolone."używałem danych z fakenamegenerator a emaile sam tworzyłem
juz tam nie siedze, bo stawki sa zalosne, powiedzialbym ze wrecz upokarzajace
zero godnosci trzeba miec zeby tam siedziec i te akcje wypelniac za te kwoty co teraz tam sa... akcja gdzie trzeba podac wszystki dane + numer telefonu... za 10groszy ?