Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[PŁACI] neobux.com

Autor Wiadomość

Sprawdź:
najmniejsza kasa jaką można przelać z AP do renting balance to 5$? bo już mniej mi nie pokazuje

dzelagr, tak, najmniejsza kwota z konta AP to 5$.

dzelagr, niestety można na renting balance przelać 5$, 10$, 15$ itd... Ja zrobiłem na początku tak, że przelałem 5$ i 1$ z konta na neobux i wypożyczyłem 20 poleconych.

@UP: Sorka, w tym samym czasie napisaliśmy.

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

Mam problem zrobiłem konto jednak po 2 dniach dostałem kod aktywujący i teraz nie wiem gdzie go wpisać. nie mogę sie nawet zalogować ;/

a co to jest to Second Password?? Go się dostaje czy coś??

nie. możesz go sobie też ustalić. jak nie masz to nic nie wpisujesz

taki dla większego bezpieczeństwa jak ktos Ci rozszyfruje ten pierwszy

Kupiłem przed chwila dodatkowych 100refków i na loteri 4losy na nr. 5/7/55/75 ;] Fajnie by było wygra 400refków xD ale zadowolę się 100Tongue

Widzialem ze bylo juz wspominane cos o Direct Purchases i ktos napisal ze jest to kupienie losa do jackpota. A jakim cudem to sie robi bo nie kupowalem zadnego losa a mam w Direct Purchases $3? a moze jednak to oznacza cos innego? Prosze o wyjasnienie:-)
pozdrawiam ;-)

Direct Purchases - Powieksza się na 2sposóby z tego co wiem. Wspomniane już kupywanie losów do jackpota. I powiekszanie renting balance z konta neo bux. Czyli chodzi o to że wpłacasz jakąs sume na renting balance np. 3$ z konta neobux i kasa jest odciągana z balance.

afeks napisał(a):Kupiłem przed chwila dodatkowych 100refków i na loteri 4losy na nr. 5/7/55/75 ;] Fajnie by było wygra 400refków xD ale zadowolę się 100Tongue
Ja ostatnio kupiłem jeden los na jackpocie i wygrałem 100 refów Tongue

[Obrazek: 20.gif]
[Obrazek: 25570.jpg]
Odpowiedz