Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
dzelagr, niestety można na renting balance przelać 5$, 10$, 15$ itd... Ja zrobiłem na początku tak, że przelałem 5$ i 1$ z konta na neobux i wypożyczyłem 20 poleconych.
Widzialem ze bylo juz wspominane cos o Direct Purchases i ktos napisal ze jest to kupienie losa do jackpota. A jakim cudem to sie robi bo nie kupowalem zadnego losa a mam w Direct Purchases $3? a moze jednak to oznacza cos innego? Prosze o wyjasnienie:-)
pozdrawiam ;-)
Direct Purchases - Powieksza się na 2sposóby z tego co wiem. Wspomniane już kupywanie losów do jackpota. I powiekszanie renting balance z konta neo bux. Czyli chodzi o to że wpłacasz jakąs sume na renting balance np. 3$ z konta neobux i kasa jest odciągana z balance.
afeks napisał(a):Kupiłem przed chwila dodatkowych 100refków i na loteri 4losy na nr. 5/7/55/75 ;] Fajnie by było wygra 400refków xD ale zadowolę się 100
Ja ostatnio kupiłem jeden los na jackpocie i wygrałem 100 refów