Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Quopi.ai - bot który od stycznia 2023r nie zakończył dnia ze stratą
Zainwestowaliście w to krypto? Widzę, że bardzo przekonują do tego, codziennie po 3%+ haha. W ogóle widziałem, że w road map praktycznie na końcu jest pokazanie "transakcji" dopiero haha, co za przypadek....
Ja już ładnie lecę na zwykłym. Póki co nie mam zamiaru wpłacać na krypto i realizuje zyski. Roi 98% więc jeszcze trochę i same zyski.
Mam nadzieję, że do końca roku jeszcze wytrzyma.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2023 13:24 przez xdax1.)
Widzę długo cisza coś w temacie, cały czas wypłaty instant.
Dzisiaj kolejne osoby dostały dostęp do krypto stake i ogromna ilość wpłat poszła bo na ich tylko adresie USDT z około 900k$ zwiększyło się do milion 400k.
Ciekawy jestem ile to potrwa jeszcze, oby jak najdłużej. Mam stake 16/30, planuję z zwykłego zmienić na krypto bo nie widzę sensu obecnie korzystać z niego. Na normalnym coś ostatnio nie przekracza 2%, na krypto za to codziennie praktycznie 3%+, wiec bardzo mocno zachęcają widać. Codziennie wypłacam już jako zysk
Napisałeś do mnie, ale dalej masz pełna skrzynkę.
Napiszę tu, będzie szybciej. W jaki sposób zalecasz wpłacić coś na tę platformę? Bo próbowałem przez coinbase, ale pobierają strasznie dużą opłatę sieciową
Quopi.ai - bot który od stycznia 2023r nie zakończył dnia ze stratą
Quopi nie przestaje zadziwiać. Teraz chcą wprowadzić swój token, który będzie wymienialny z krypto. Presale ma ruszyć 1 grudnia. Ciekawe, ile jeszcze pociągnie, mam trochę środków zamrożonych na platformie...
Też się zdziwiłem, chyba celują dosyć wysoko. Gdyby mieli się zaraz zmywać raczej aż tyle by nie robili.
Za 10 dni mija mi kolejny stake, a to oznacza że przejdę z zwykłego stake na tego z krypto czyli praktycznie po 3% dziennie, oby podziałał jeszcze trochę...