Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Geon - Zarabiaj odwiedzając miejsca

Autor Wiadomość
RE: Geon - Zarabiaj odwiedzając miejsca
Sprawdź:
(11-05-2019 21:46)LityS napisał(a):  Genialny interfejs... grafika, czcionki genialnie skomponowane, jako web-developer jestem pod mocno pozytywnym wrażeniem. Początkowo byłem zniechęcony przez tą walidację telefoniczną (tak to ja co kilka miesięcy temu się o nią czepiłem Smile ) to w końcu ją zainstalowałem i za sam interfejs dam 5 gwiazdek Huh Huh Huh

Dzięki Smile
ciekawa aplikacja za pokemonami sie znudzilo chodzenie x lat temu to moze teraz za pieniedzmi XD ma ktos jakies statystki ile srednio kilometrow trzeba zrobic zeby cos wyplacic?Big Grin
Własnie zlecilem swoja pierwszą wypłatę w wysokości 5$.A jaki jest oczekiwania na przelew?
Ja czekałem 2 dni Smile
U mnie również 2 dni Big Grin :
- 2x 50$ i 1x 25$ Wink
Glosy: xScigajx (+1)
Przewertowałem temat ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. By zdobyć całość punktów trzeba np. spędzić 30 s. w jego zasięgu. Wiem, że jeżeli spędzimy mniej czasu to naliczy nam się adekwatna ilość coinów do czasu. I moje pytanie, czy można wrócić do tego miejsca i odebrać resztę coinów (np. kolejnego dnia) czy najzwyczajniej przepadają?

Tak swoją drogą, fajna aplikacja Wink
czy tylko mi tak apka muli? tzn chodzi o naliczanie czasu b u mnie żeby odebrać minutowego geona muszę siedzieć 5-10 min zanim zegar naliczy minute a telefon mam w miare spoko

https://app.getgrass.io/register/?referr...yr8iLERdTK
(28-05-2019 20:43)Deyna napisał(a):  Przewertowałem temat ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. By zdobyć całość punktów trzeba np. spędzić 30 s. w jego zasięgu. Wiem, że jeżeli spędzimy mniej czasu to naliczy nam się adekwatna ilość coinów do czasu. I moje pytanie, czy można wrócić do tego miejsca i odebrać resztę coinów (np. kolejnego dnia) czy najzwyczajniej przepadają?

Tak swoją drogą, fajna aplikacja Wink

Można odebrać resztę coinów, chyba że minie już dużo czasu i się dany geon zregeneruje, wtedy można odebrać nawet całość.

dominikstawniak, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2018.
Glosy: Deyna (+1)
(28-05-2019 21:15)wasda napisał(a):  czy tylko mi tak apka muli? tzn chodzi o naliczanie czasu b u mnie żeby odebrać minutowego geona muszę siedzieć 5-10 min zanim zegar naliczy minute a telefon mam w miare spoko
Jakiś czas temu miałem podobnie - apka nie startowala z zegarem przez kilka minut. Pomógł reset do ustawień fabrycznych (oczywiście spowodowany innymi przesłankami)
Mi raz pomogła aktualizacja apki. Są stosunkowo częste, warto sprawdzać.

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
Wątek zamknięty