Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(11-05-2019 21:46)LityS napisał(a): Genialny interfejs... grafika, czcionki genialnie skomponowane, jako web-developer jestem pod mocno pozytywnym wrażeniem. Początkowo byłem zniechęcony przez tą walidację telefoniczną (tak to ja co kilka miesięcy temu się o nią czepiłem ) to w końcu ją zainstalowałem i za sam interfejs dam 5 gwiazdek
ciekawa aplikacja za pokemonami sie znudzilo chodzenie x lat temu to moze teraz za pieniedzmi XD ma ktos jakies statystki ile srednio kilometrow trzeba zrobic zeby cos wyplacic?
Przewertowałem temat ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. By zdobyć całość punktów trzeba np. spędzić 30 s. w jego zasięgu. Wiem, że jeżeli spędzimy mniej czasu to naliczy nam się adekwatna ilość coinów do czasu. I moje pytanie, czy można wrócić do tego miejsca i odebrać resztę coinów (np. kolejnego dnia) czy najzwyczajniej przepadają?
czy tylko mi tak apka muli? tzn chodzi o naliczanie czasu b u mnie żeby odebrać minutowego geona muszę siedzieć 5-10 min zanim zegar naliczy minute a telefon mam w miare spoko
(28-05-2019 20:43)Deyna napisał(a): Przewertowałem temat ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. By zdobyć całość punktów trzeba np. spędzić 30 s. w jego zasięgu. Wiem, że jeżeli spędzimy mniej czasu to naliczy nam się adekwatna ilość coinów do czasu. I moje pytanie, czy można wrócić do tego miejsca i odebrać resztę coinów (np. kolejnego dnia) czy najzwyczajniej przepadają?
Tak swoją drogą, fajna aplikacja
Można odebrać resztę coinów, chyba że minie już dużo czasu i się dany geon zregeneruje, wtedy można odebrać nawet całość.
(28-05-2019 21:15)wasda napisał(a): czy tylko mi tak apka muli? tzn chodzi o naliczanie czasu b u mnie żeby odebrać minutowego geona muszę siedzieć 5-10 min zanim zegar naliczy minute a telefon mam w miare spoko
Jakiś czas temu miałem podobnie - apka nie startowala z zegarem przez kilka minut. Pomógł reset do ustawień fabrycznych (oczywiście spowodowany innymi przesłankami)