Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Jak maksymalnie "wydoić" faucet Freebitco.in ;)
Sprawdź:
(10-11-2016 14:52)Wspierak napisał(a):
Cytat:Haha, to co rozkręcamy firmę, zatrudniamy pracowników na 2 zmiany (żeby w dzień ktoś robił i w nocy) i interes kwitnie
Tak w ogóle to ja z znajomym działamy na jednym koncie, ja klikam w dzień a on w nocy i jak na razie żadnego bana nie ma.
Bana nie dostaniesz w momencie gdy używasz jednego konta na dwóch IP tylko odwrotnie
Dwóch lub więcej kont na jednym IP lub/i gdy Ty i kolega macie po 1 koncie i sie wymieniacie
bo wtedy Ty jak i on używacie 2 kont ;P
Czyli można mieć dwa konta na różnych urządzeniach oraz IP bez bana tak wspierak czy ?
(13-09-2017 11:56)Skibru napisał(a): Zacząłem od czwartku normalnie na jednym koncie i na razie 0.00004345 BTC. Nie robię nic poza klasycznym kranikiem
Masz jakieś fajnke kraniki sprawdzone może poza tym ?
"Sorry, this IP address has been blocked. If you are using a proxy, VPN or anonymization service, please turn it off before claiming free bitcoins."
Nie polecam, używam normalnego domowego wi-fi, nie mam multi konta. Wchodzę na gierkę też z telefonu ale nie sądzę, że problemem mogłyby być dwa różne ip. No cóż, dwa dni zmarnowane^^
Muszę Cię zmartwić. Około rok temu założyłem konto na tablecie później zalogowałem się na domowym wi-fi poklikałem jakieś dwa dni i dostałem bana na domowe IP natomiast na tablecie śmigało dalej.