Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(05-02-2016 16:43)Cromiell napisał(a): Ktoś wpłacał 1$ testowo bez "większych problemów"? Serio 1 dniowy return? Bo widzę, że wypłaty coś ruszyły.
minimum do wypłat to 5 dolców. No i naliczenia są mniejsze niż 120% dziennie
Czyli trzeba by wejść albo za 5x 1$ albo za 1x 5$ tak?
Zależy po ilu dniach chciałbyś mieć wypłatę. Bo jest jeszcze obowiązek reinwestycji 80:20. Z jednodolarówki wyrabiasz 24 centy. Więc jakieś 21 paczek da Ci teoretycznie 5$ dziennie. Teoretycznie, bo naliczenia nie są niestety równe 120%.
nie ukrywam ze to moj pierwszy HYIP, wszedłem za 10$ w czwartek
i póki co łacznie te 10 paczek z początku wypracowało:
Share Earnings
$3.5400 USD
całość reinwestowana i w tej chwili mam 13 paczek
czy ja coś źle robie, czy to tak wolno nalicza ? . Czy tam trzeba dodać jakas wlasna reklame przy wykupie ad packow czy jak to wyglada ? Czy wystarczy kupic paczke za 1$ i to wsyzstko ?
(06-02-2016 09:05)djMruczekk napisał(a): Dobra dodali statystyki zarobków z refów ale gdzie jest wymiana kasy na cash balance albo repurchase ja się pytam grrrrr
w transferach
UP: Wolno nalicza chyba po prostu. A używasz też środków z repurchase? Bo ja wszedłem też za 10$, jak ruszył program, wypłacilem już 5$ i mam aktualnie 19 paczek.
Witajcie małe info Update: Wypłaty beda realizowane tylko od poniedziałku do piątku
a tutaj mały screenik, jest iskierka nadzieji coprawda malutka ta wypłata ale to była testowa i wiecie co nie wiem czy to przypadek ale mi szybciej nalicza gdy dodałem swoje bannery do buissnes directory obczajcie u siebie jak ktoś może )))
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2016 12:40 przez p4r3k.)