Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
na 3 zakupione 1 nie mialo zdjec i nawet maila potwierdzonego... bez nr telefonu
ZADNE KONTO NIE MA POTWIERDZONEGO TELEFONU
Nie wiem czy tak ciezko w dzisiejszych czasach dostac porządne konto fb ktore spelnia to co napisal sprzedający?
+ po dodaniu do 5 grup siadla blokada na jedno konto zeby potwierdzic nr tel
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2016 10:28 przez Hopekk94.)
Hopekk94,spokojnie napisz do niego i Ci pomoże. Ja kupiłem dosyć dawno konta i w tym tygodniu musiałem robić potwierdzenie na nr telefonu i mi pomógł,ale teraz mam problem bo facebook chce skan dowodu lub jakiegoś dokumentu. I co zrobić? Nie wiem.
użytkownik izaw94 miał mi w zeszłym tygodniu zwrócić pieniądze za konta lub dać nowe konta fb do tej pory nie odzywa się ani nie odpisuję na gg... (czekam na 11zł lub 13 kont fb!! )
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2016 09:27 przez Matixio.)
Nie było mnie w Polsce, proszę o kontakt GG, poodpisywałem na wiadomości.
@Matixio poprosiłem Cię o numer konta na który mam przelew zrobić i okazało się, że nie masz konta... Także dostaniesz swoje konta, pozdrawiam
@Hoppekk94 odezwij się na GG, to wyślę Ci konta które spełnią oczekiwania
(26-06-2016 14:29)izaw94 napisał(a): Nie było mnie w Polsce, proszę o kontakt GG, poodpisywałem na wiadomości.
@Matixio poprosiłem Cię o numer konta na który mam przelew zrobić i okazało się, że nie masz konta... Także dostaniesz swoje konta, pozdrawiam
@Hoppekk94 odezwij się na GG, to wyślę Ci konta które spełnią oczekiwania
Odezwij się na gadu bo mi chyba nie odpisałeś jednak od czwartku czekam na konta 30 sztuk, lub zwrot kasy jesteś dostępny ale nie odpisujesz, co jest? już chyba wróciłeś z "urlopu".