Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Byczekcash.pl - Zarób z nami BYCZY hajs! Programy PayPerCall, Premium SMS i CPS!
(25-11-2015 16:19)DzejkobPL napisał(a): Mogę otrzymać tylko jedną nagrodę, prawdaż?
DzejkobPL
Nie za każdą zleconą wypłatę, która obowiązuje w konkursie dostaje się nagrodę, czyli np. Zarobiłeś 500 zł, dokonałeś wypłaty, potem za 5 dni znów zarobiłeś 500 zł, i dokonałeś wypłaty to dostaniesz 2 nagrody, które obowiązują za 500 zł.
RE: Byczekcash.pl - Zarób z nami BYCZY hajs! Programy PayPerCall, Premium SMS i CPS!
(25-11-2015 16:30)zozols1 napisał(a): Kiedy startujecie z tym konkursem? (od kiedy zarobki się do tego wliczają? )
Usunąłem część posta bo odpowiedź dostałem wyżej
zozols1
Konkurs wystartował już wczoraj 24.11.15, czyli zarobki są liczone od tego dnia do 01.01.16.