Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
BlueGhost - Nie pÅ‚ać mandatów za prÄ™dkość - PP (89zÅ‚ za lead lub 5 gr za klik) » BlueGhost - Nie pÅ‚ać mandatów za prÄ™dkość

Autor Wiadomość
RE: BlueGhost - Nie płać mandatów za prędkość - PP (89zł za lead lub 5 gr za klik)
Sprawdź:
Sam jestem ciekaw jak to u Ciebie będzie wyglądać bo jak nie wypłacą i powiedzą ze nie sprzedałeś nic i dlatego to sobie odpuszczę. Z drugiej strony kto kupi zupełnie niesprawdzone urządzenie za 550 zł na grupie na fb. Trzeba by dobrą niszę znaleźć.
Glosy: jemserek (+1)
RE: BlueGhost - Nie płać mandatów za prędkość - PP (89zł za lead lub 5 gr za klik)
(13-01-2015 23:17)Kickster napisaÅ‚(a):  Sam jestem ciekaw jak to u Ciebie bÄ™dzie wyglÄ…dać bo jak nie wypÅ‚acÄ… i powiedzÄ… ze nie sprzedaÅ‚eÅ› nic i dlatego to sobie odpuszczÄ™. Z drugiej strony kto kupi zupeÅ‚nie niesprawdzone urzÄ…dzenie za 550 zÅ‚ na grupie na fb. Trzeba by dobrÄ… niszÄ™ znaleźć.

Gdyby nie zablokowane konto fb pokazałbym rozmowy z podziękowaniami za takie urządzenie, jeden nawet pokazał, że złożył zamówienie, więc z moich linków 1urządzenie było kupione na 100% Smile
legalny mailing będzie dla nich ruchem motywowanym ?? nic innego niż fora i FB nie wchodzi raczej w grę a brak mi już pomysłów na to żeby nie blokneli zarobionych klików... 2
wypłacają ? bo nie wiem czy się w to bawić Smile
Giorgios jak narazie nie są wypłacalni. Sad
Glosy: Giorgios (+1)
Dzięki Blueghost Smile Pozdrawiam Panią Joanne Smile

http://scr.hu/22a5/pza5j
http://scr.hu/22a5/zlwws
No to czas się wziąć do roboty Huh
wpadaja wam leady czy to za kliki
Również dostałem wypłatkę bardzo dziękuję. Działamy dalej!Smile
Ja wczoraj zleciłem dwie wypłaty, jeszcze mam status "czekaj" więc czekam Big Grin
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Radek4921 - nie wywiÄ…zuje siÄ™ i nie chce zwrócić kasy chomik3 33 15,644 23-11-2019 00:30
Ostatni post: Hybrid1990
  Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) TanieAukcje 3,056 434,681 07-06-2015 11:47
Ostatni post: kariolmax
  Sknerus.pl - od 20zÅ‚ do 1250zÅ‚ za Lead Sknerus.pl 94 35,179 18-02-2015 14:53
Ostatni post: Pawel Szamotulski

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: