Cytat:Druga sprawa jak dobierasz słowa kluczowe , jak duża jest konkurencja ?
Wybieram różnie.. Biore mocne tagi z zajebistą konkurencją. bo np. (przyklad polska)
jest Tag "majestatyczny" jest to typowo polskie słowo. ma ogólnie na miesiąc wyszukań 180tyś. na cały świat to jest słaby wynik... a słowo "crazy cartoons" ma już inny wydźwięk w wyszukiwarkach w Internecie
(13-01-2015 02:15)dart napisał(a): Mam jeszcze pytania do autora tematu, czy wszystko obsługujesz z jednego IP ? logujesz się na wszystkie konta gmail bez zmiany ip ?
Ile zajmuje Ci średnio zapełnienie kanału około 100 filmami ? Jest sens wrzucać więcej ?
Wrzucasz też polskie bajki ? czy tylko zagraniczne ?
Czy daje radę bezpośrednie wrzucanie - ściagasz z YT - zmieniasz nazwę i wrzucasz to samo ? Czy zawsze przerabiasz i dodajesz coś od siebie ?
- Nie zmieniam IP. Zawsze na jednym działam.
- bardzo różnie. Nie umiem jednoznacznie odpowiedzieć. Samo wrzucanie , tagowanie, linkowanie na początku schodziło mi się po pół dnia. Teraz umiem to ogarnąć w 1-2h. Jest sens wrzucać więcej, ponieważ masz większą szanse na wejście większej ilości filmów.
- Tylko zagraniczne

kiedyś czytałem, że ludzie od "Reksia" lub "Koziołka Matołka" pozwało jakiegoś dzieciaka do sądu bo wrzucił bajki do Internetu. Jakoś mnie to zniechęciło, żebym miał problemy przez coś co nie istnieje w świecie tylko na Naszym podwórku