Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Dokładnie, sytuacja staje się powoli żenująco śmieszna. Codziennie ktoś loguje się na konto Leadmore i zero jakiejkolwiek odpowiedzi. Na email to samo, od kilku dni, zero odzewu.

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Glosy: loloisback (+1)
(05-07-2017 18:53)devilll napisał(a):  Dokładnie, sytuacja staje się powoli żenująco śmieszna. Codziennie ktoś loguje się na konto @[Leadmore] i zero jakiejkolwiek odpowiedzi. Na email to samo, od kilku dni, zero odzewu.

Ja ostatnio pisałem na maila i dostałem odpowiedź bo godzinie Smile
Ja dzisiaj pisałem z księgową i również otrzymałem błyskawiczną odpowiedź.
Może Pan Arek wyjechał na wakacje Jerk
Nawet jeśli to zawsze pisał, że go nie będzie przez dany okres czasu.
No możliwe, że P. Arek jest na wakacjach. W takim razie kto się loguje na konto LM na forum? I dlaczego wciąż zero odpowiedzi? Dziwne postępowanie.

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Glosy: wydra87 (+1), loloisback (+1)
Coraz gorzej, jeszcze niedawno potrafiłem na teście IQ wyciągnąć dużo wejść, a teraz to jest jakaś tragedia miałem grupę docelową około 2 mln nie spodziewałem się, że wypali mi się to wciągu miesiąca... Ludzie nie chcą klikać już w link, nie wiem czy już nie mam pomysłów czy ludzie zaczynają mieć tego programu powoli dosyć. Nie wiem co się dzieje z Leadmore miały być dodane nowe programy, programy pod FB lecz nic się nie dzieje. Powoli te programy zaczynają się ludziom przejadać, jak i ich wygląd. Tak samo jak ludziom przejada się ten sam wrzucany obrazek na Fejsa tak i te programy też muszą.
Wiemy, że od dłuższego czasu czekacie na przywrócenie programów opartych o FB. Sytuacja na rynku sms jest nadal bardzo napięta, a notoryczne łamanie zasad przez nowych użytkowników jeszcze to potęguje. W związku z tym wstrzymujemy rejestracje do odwołania, aby skupić się na współpracy z dotychczasowymi zaufanymi partnerami.

Co to zmieni dla nowych partnerów?
-Brak możliwości rejestracji do odwołania. Weryfikacje będą mogą przejść tylko konta, za które poręczy przez e-mail inny aktywnie działający użytkownik Leadmore.

Co to oznacza dla dotychczasowych partnerów?
-W dalszym ciągu możecie liczyć na owocną współpracę i terminowe wypłaty.
-Obiecujemy wprowadzać nowe programy i liczymy na wasze sugestie w tej sprawie na [email protected]
-W przyszłym tygodniu włączymy możliwość promowania programów FB dla osób,
które wyślą do nas maila na [email protected] i zweryfikujemy metodę promocji.
Glosy: ELdollaro (+1), devilll (+1), wydra87 (+1)
Dzięki za odpisanie po tygodniu. Nie pozdrawiam Wink

albercik123, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2017.
Macie jakies metody promocji innych niz sys plikow i video online?

Działaj z nami, dziennik walki o prestiż: https://zarabiam.com/Temat-Earning-na-bo...ach-165443 Jerk
Odpowiedz