Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@badii poniekąd masz rację, ale 1000 zł to nie to samo to 1000 leadów za która otrzymasz 5 zł. Faktem jest też to, że mogli podać te stawki na samym początku i zrobić automatyczne przejście, ale nie stało się tak, sytuacja ich może trochę przerosła dlatego zdecydowali się na zmiany, które z jednej strony są korzystne dla nich samych (bezpieczeństwo finansowe) a z drugiej jednak mniej korzystne dla earnerów. Programy też już zaczynają się powoli wypalać, ludzie coraz mniej chętnie dają się nakłonić do spamowatego tematu o doładowaniach czy podglądaczu. Moim zdaniem na tym rynku potrzeba jest matką wynalazku, potrzeba cotygodniowego nowego programu, bo przy aktywnie działających 4000 earnerów dotarcie ponowne do leada robi się powoli niemożliwe i konwersja spada, a co za tym idzie też nie ma leadów i kasy na koncie.
Jeśli chodzi o wypłaty to ja zleciłem ją 1 kwietnia przed godziną 14 bo wiedziałem, że im później ją zlecę tym będzie gorzej. Trzeba też od siebie trochę więcej wymagać. Moja została na zawieszeniu, ale Instanter sam do mnie napisał w tej sprawie i wszystko się wyjaśniło, ich system mulitprzelewów nie zaakceptował kilkunastu i tyle. Ja nie robię z tego wielkiego halo. A Ci, którzy zlecili 22/23/24 to pisał im Instanter, że formularz albo mają źle wypełniony albo nie dopisali czegoś. Muszą napisać o odblokowanie kasy, poprawić formularz i zlecić na nowo, ale tym razem już chyba na nowych warunkach (chyba, że się dogadają). Nie załatwiajcie spraw tutaj przez pw, tylko e-mail.
Niech swiat wie jak sie zachowuje i dziala Instanter.
Z dnia na dzien wylaczyli video i pliki, dlaczego? Jawnie robia co im sie podoba, nie informujac Nas o tym. Wylaczyli i juz. Nawet powodu nie podali.
Te programy, ktore teraz sa to .....
Maja byc nowe jakies w tym tygodniu. Hmm, zobaczymy, o ile nie przeloza tego na "nowy miesiac".
Jestem poddenerwowany ta sytuacja, bo nie potrafia podjac odpowiedzialnych decyzji. Co chwila je zmieniaja. Wreszcie sie zwina z interesem i tyle z tego bedzie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2014 22:27 przez badii.)
@badii może sytuacja ich zmusiła do pilnego wyłączenia, ale fakt faktem że było to niemiłe z ich strony bez uprzedniej informacji. Mają być, pożyjemy zobaczymy. Mam wielką nadzieję, że się nie zwiną
@Hercik, usun czesc pw bo masz zapchana albo napisz do mnie na gg, pogadamy
Ja mam tylko pytanie do instantera prosze abyście określili się jak będą wyglądały teraz wypłaty i pieniądze które teraz w kwietniu zarobie to kiedy je otrzymam.
Świetnym pomysłem by nie mieć nie wiadomo ilu wypłat do zlecenia, wystarczy wznieść próg drugiej wypłaty w miesiącu do 500zł tak jak jest to na freebiz. To jest świetne rozwiązanie i nie dzielące użytkowników na tych lepszych/gorszych gdzie jedni mają częściej wypłaty a inni rzadziej tylko każdy ma ten sam próg 1 Wypłata od 100zł 2. Wypłata od 500zł. w Miesiącu.
(03-04-2014 08:42)Squall112 napisał(a): Świetnym pomysłem by nie mieć nie wiadomo ilu wypłat do zlecenia, wystarczy wznieść próg drugiej wypłaty w miesiącu do 500zł tak jak jest to na freebiz. To jest świetne rozwiązanie i nie dzielące użytkowników na tych lepszych/gorszych gdzie jedni mają częściej wypłaty a inni rzadziej tylko każdy ma ten sam próg 1 Wypłata od 100zł 2. Wypłata od 500zł. w Miesiącu.
To też dobry pomysł. Jesli ktoś chce wypłacić 100 zł to ma możliwość raz na miesiąc, jeśli chce drugi raz w miesiącu wypłacić to minimum byłoby to 500 zł. Wyplaty do 7 dni od daty zlecenia dla tych stówek, a na te 500 zł np. 2 dni robocze
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2014 08:46 przez unforgivable.)
Albo może być tak jak wspominałem wcześniej jedna wypłata normalna i jedna instant na każdy miesiąc mogą być te progi właśnie co do pierwszej 100 zł a do tej instant np. 300 zł
(02-04-2014 22:16)hosezbsk napisał(a): Dzisiaj ładnie pewnie za sprawa meczyku Borusia VS Real wpadały ledyy
A mnie ku..nie było i to zapewne wielka strata