Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
jednym słowem prze******, 2 miesiące czekania na wypłatę, myślę że to potrwa dużo więcej, ponieważ ostatnio było 30 dni dla zwykłych a ja czekałem na wypłatę 50 dni, a widzę że niektórzy nawet dłużej, więc teraz pewnie będę musiał poczekać 70-80 dni na moje 86$ :cry:
no dokladnie... w takiej sytuacji to nawet premium nie pomoze... ja juz tam w nic nie inwestuje, niech tylko refki sobie klikaja, co jakis czas bede zlecal wyplate... nie warto - mowie wam...
z tego co widze to chyba są tam problemy z naliczaniem poleconych, bo na stronce mam na drugim miesjcu 07bux, a nikt sie nie zapisuje, a do innych buxów co mam za 07bux dochodza mi ludzie
[ Dodano: 2008-07-17, 02:07 ]
Dopiero teraz zauważyłem, że mi poleconego usuneli... a tak dokładniej to mojego kolegę.. który wyklikał mi ponad 6$ i cały czas klika.....
Ale dopiero teraz zaczaiłem... bo doszedł za niego jakiś inny który nie klika, i liczba refków była taka sama....
reflink mam dobry, na poczatku był promleb u nich z dopisywaniem poleconych trzeba było recznie wpsiywać w refer, a teraz widze od pewnego czasu nikt nie dochodzi cos jest nie tak
kiedys w ogóle taki typ rejestrował się odemnie z reflinków do ponad 10 firm to pisał mi, że w co drugiej nie było mojego polecenia musiał ręcznie oni tak wałują na każdym buxie prawie