Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Gierka wygląda ciekawie, założyłem konto
Logo mi przypomina wungiel z minecrafta hehe Swoją drogą, w jakich godzinach aktualizuje sie status "Przelano na konto" w wydobywaniu? Bo już trochę sobie kopię Lepszy start będzie ;d
//Edit
ok, 7po pełnej godzinie się aktualizuje status wydobycia
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-04-2018 17:14 przez TeYroXOfficial.)
(24-04-2018 17:51)pilonek napisał(a): zablokowano mi konto z powodu handlowania ze znajomym zaprosiłem go do gry i kupował węgiel drożej a sprzedawał mi taniej trochę to bezsensu
kolega to kolega wyciągnął telefon hasła do wifi napewno nie znał... coalco zamiast się cieszyć, że jest handlowane to tego zabrania Ostatnia moja prośba do coalco o odblokowania konta i dokładne sprawdzenie czy to kolega czy multikonto chyba musi przyjechać i sprawdzić aby to ocenić
no tak robił bo się nudziliśmy gdzie tu logika, że to multikonto... kolega miał konto aby mi sprzedawać węgiel szybko jak chciałem kupić, coalco powinien się cieszyć, że kolega nie zbierał aby coś wypłacić tylko handlował, na maile i na priv już nie odpisuje od ponad 1 dnia to musiałem tu napisać bardzo mi przykro z tego powodu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-04-2018 18:23 przez pilonek.)