(24-11-2014 09:00)Pawel1178 napisał(a): Ale nasze propozycje są zgłaszanie misiaku na bieżąco a wy je wprowadzacie po x czasie od propozycji ... i zmieńcie w końcu tego grafika bo jak widać nie potrafi nic tylko non stop klepie ten sam szablon i tylko zmienia tekst i grafiki
już wam uwagę raz zwracałem gdzieś na wakacjach i mimo to nadal trzymacie laika który nie potrafi nic nowego wykombinować 
To nie ty masz wypełniać te programy... Jasne że użytkownicy FS przyzwyczaili się już się do stylu ofert FS bo oglądają je codziennie, ale nie wmówisz mi że w Polsce żyje 1000 osób do których starasz się dotrzeć z coraz to innymi ofertami. To nie jest gra FIFA na którą możesz narzekać, że producent powinien więcej zmieniać, bo masz tą ofertę promować a nie na niej siedzieć i oglądać godzinami, a właśnie co do wyglądu to wyglądają one dobrze.
(24-11-2014 09:00)Pawel1178 napisał(a): Ale nasze propozycje są zgłaszanie misiaku na bieżąco a wy je wprowadzacie po x czasie od propozycji ...
To trochę logiczne bo nie da się wprowadzić w x czasie PRZED propozycją...
Zresztą co tu dużo mówić o odmienności ofert, jak 95% osób spamujących sensacjami na FB korzysta z identycznego virala nie potrafiąc często nawet zmienić grafiki popupa. Skoro takie osoby zarabiają, to nie wiem jaki Ty masz problem że jedna oferta przypomina stylem drugą, mimo iż ma inną każdą grafikę i tekst.