Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
To chyba mnie zachęcliście do testowaniaSmile Co dalej z tymi programami czy góra może się wypowiedzieć????
Człowieka trochę nie było i już wszystko się waliSad:(co z tą branżą pytam, co z nią?Sad
Jak tam wam idzie promowanie? U mnie konwersja tragedia na data śmierci na 100 wejść 0 leadów kiedyś coś wpadało jeszcze. Test IQ coraz mniej wejść w link konwersja ok, ale to nie jest już to co kiedyś, reklama wychodzi na minus. Nie wiem jak dla was, ale dla mnie z tego co widzę to te programy się wypalają.
(19-05-2017 19:59)Maciejoss20 napisał(a):  Jak tam wam idzie promowanie? U mnie konwersja tragedia na data śmierci na 100 wejść 0 leadów kiedyś coś wpadało jeszcze. Test IQ coraz mniej wejść w link konwersja ok, ale to nie jest już to co kiedyś, reklama wychodzi na minus. Nie wiem jak dla was, ale dla mnie z tego co widzę to te programy się wypalają.

To już FireSub Ci minęło? Jerk
wyłączone usługi ma firesub Tongue
Znowu ten Maciejoss XD
(19-05-2017 19:59)Maciejoss20 napisał(a):  Jak tam wam idzie promowanie? U mnie konwersja tragedia na data śmierci na 100 wejść 0 leadów kiedyś coś wpadało jeszcze. Test IQ coraz mniej wejść w link konwersja ok, ale to nie jest już to co kiedyś, reklama wychodzi na minus. Nie wiem jak dla was, ale dla mnie z tego co widzę to te programy się wypalają.

Wnioskując po królu programu na dacie śmierci to chyba tylko twoje linki się wypalają.
Glosy: wydra87 (+1)
Ten gość co ma króla w dacie śmierci przeleciał jakąś apką. Jakbyś zauważył od paru dni leady praktycznie stoją są niewielkie wahania. Reklamuje w ten sam sposób co zawsze i na 100 wejść zawsze były te 3-4 leady i wiecie co? dzisiaj mi wpadł lead zamiast z daty śmierci to lokalizatora telefonu, który jest ustawiony jako drugi program Smile
(20-05-2017 10:47)Maciejoss20 napisał(a):  Ten gość co ma króla w dacie śmierci przeleciał jakąś apką. Jakbyś zauważył od paru dni leady praktycznie stoją są niewielkie wahania. Reklamuje w ten sam sposób co zawsze i na 100 wejść zawsze były te 3-4 leady i wiecie co? dzisiaj mi wpadł lead zamiast z daty śmierci to lokalizatora telefonu, który jest ustawiony jako drugi program Smile

Masz rację na LM programy się wypaliły a teraz idź szukaj pracy na zbiorze truskawek bo nie długo sezon się zaczyna facepalm
(20-05-2017 10:47)Maciejoss20 napisał(a):  Ten gość co ma króla w dacie śmierci przeleciał jakąś apką. Jakbyś zauważył od paru dni leady praktycznie stoją są niewielkie wahania. Reklamuje w ten sam sposób co zawsze i na 100 wejść zawsze były te 3-4 leady i wiecie co? dzisiaj mi wpadł lead zamiast z daty śmierci to lokalizatora telefonu, który jest ustawiony jako drugi program Smile

Oszczędź już nam proszę swoich żalów.
Tak jak ELdollaro pisze idź na truskawki. Tylko spiesz się, bo tam też po pewnym czasie robota się "wypala" Wink
Glosy: piotrgk4 (+1), ELdollaro (+1)
Odpowiedz