Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT!» Zaufaj doświadczeniu! Serwis od 10 lat niezmiennie stabilny finansowo! Najwięcej metod zarabiania w jednym serwisie!
RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej
(03-02-2016 14:03)MrocznyKILL napisał(a): Przypominam że z chęcią kupię każdą ilość SEJFIKOWYCH PUNKTÓW zainteresowanych proszę o kontakt bezpośrednio w serwisie sejfik (nick: michalx2008x).
Ja przez to, że mam obniżony próg do wymiany kredytków niestety już nie zdobywam już takich ogromnych ilości punktów, ale jak trochę mi ich już się nazbiera, to dam znać
RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej
(12-02-2016 12:05)ArturG napisał(a):
(03-02-2016 14:03)MrocznyKILL napisał(a): Przypominam że z chęcią kupię każdą ilość SEJFIKOWYCH PUNKTÓW zainteresowanych proszę o kontakt bezpośrednio w serwisie sejfik (nick: michalx2008x).
Ja przez to, że mam obniżony próg do wymiany kredytków niestety już nie zdobywam już takich ogromnych ilości punktów, ale jak trochę mi ich już się nazbiera, to dam znać
Pamiętaj że im więcej będziesz miał do sprzedania tym otrzymasz korzystniejszy przelicznik
(19-02-2016 16:07)loryn222 napisał(a): UWAGA !!!
Zmiana w płatnym PTT , od dziś , zliczane są tylko wejścia z :
Polski
Niemiec
Reszta nie będzie zliczana
Ale jest też i plus wróciła opcja zarabiania na PTT dla osób nie posiadających własnej strony www. Co prawda unikalny link otrzymuje się po kontakcie z Adminem no ale opcja jest