Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Krissu nie wiem jaką masz sieć, ale np ja mam w play i jeszcze nigdy nie stwierdziłem, aby zmieniło mi się IP internetu w telefonie, tak więc chyba nie do końca z tym zmiennym to prawda. Ale to tylko moja opinia.
Cookie te same
(15-04-2017 11:25)Krissu napisał(a):  
(15-04-2017 11:15)wydra87 napisał(a):  
(15-04-2017 11:05)Krissu napisał(a):  Jakby nie patrzeć, zrobiłem to z telefonu @[wydra87] Tongue

Ale z tego samego telefonu pewnie logowałeś się też na leadmore tak?

Zgadza się, ale to nie powinno mieć najmniejszego wpływu na to. Smile
Internet mobilny = IP zmienne.

Też mam Play w telefonie i IP mi się w ogóle nie zmienia, rozłaczam dane, włączam i powinno się zmienić, ale tak się nie dzieje. Pewnie masz to samo.

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Glosy: wydra87 (+1)
(15-04-2017 11:34)wydra87 napisał(a):  Krissu nie wiem jaką masz sieć, ale np ja mam w play i jeszcze nigdy nie stwierdziłem, aby zmieniło mi się IP internetu w telefonie, tak więc chyba nie do końca z tym zmiennym to prawda. Ale to tylko moja opinia.

Ip w telefonie sie zmienia po wylaczeniu i wlaczeniu danych komorkowych (bynajmniej w orange)

vbjq, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2017.
Wystarczy zmienić np. z 4G na 3G/2G i już powinno zostać przydzielone nowe IP. Smile
Ja mam w Orange i w moim przypadku wystarczy wyłączyć i włączyć telefon. Jeśli wyłączę transmisje danych i włączę ponownie to ip jest cały czas to samo jedynie to pomaga trochę dziwne Tongue
Wpada wam z Lokalizatora jako 2 subskrypcja? Bo ja nie mam od paru dnni ani jednego leada
Wszystko jest ok z lokalizatorem.
(15-04-2017 18:02)Damkofr napisał(a):  Wpada wam z Lokalizatora jako 2 subskrypcja? Bo ja nie mam od paru dnni ani jednego leada

Wpada wpada, aczkolwiek dzisiaj też ku mojemu zdziwieniu wpadł mi z drugiego FriendList, gdzie od tygodnia mam zmienione wszystkie na lokalizator..
Ja również nie mam problemów z lokalizatorem.

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Odpowiedz